Всі категорії
Додати товар

Кератиновый безсульфатний шампунь la'dor keratin lpp shampoo 530ml корейська косметика...

495 грн -17% 415 грн
Опис

Характеристика:
Вік: 18+
Призначення: відновлення, лікування, очищення
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: професійна
Тип волосся: ламке, пофарбоване, пошкоджене
Країна ТМ: Корея
Зроблено в: Корея
Об'єм: 530ml

Опис: Універсальний м'який шампунь ефективно очищає локони і шкіру голови, без сліду усуваючи будь-які забруднення, включаючи себум, що накопичився, і залишки стайлінгових засобів. Він має легку консистенцію і не містить сульфатів, здатних накопичуватися, ушкоджуючи структуру волосяного стрижня і викликаючи подразнення шкірного покриву. Формула шампуню розроблена на основі м'яких миючих компонентів, які надовго залишать ваші локони чистими та свіжими.

Склад La'dor Keratin LPP Shampoo збагачений ультраживильним міксом з цінних масел, здатних відновити навіть сильно пошкоджені пасма. Олія арганії та гідролізовані протеїни пшениці проникають углиб кортексу волосся, замінюючи пошкоджені ділянки завдяки схожому амінокислотному складу. Локони стають більш пружними, сильними і набувають приголомшливого здорового блиску.

Нанесіть шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo на вологі пасма в необхідній кількості. Ретельно розподіліть піну, що утворилася, по шкірі голови і волоссю. Після цього змийте засіб теплою проточною водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 500мл
Продавець
mezen...
mezensevairina
Супер-продавець
Новоукраїнка
82% виконаних замовлень
Була