Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий шампунь для надання об'єму волоссю mise en scene perfect styling serum...

595 грн
Опис

Код 2378

Perfect Styling Serum Shampoo від MISEENSCENE допоможе тобі швидко та ефективно відновити волосся на структурному рівні та надати їм здоров'я. А ще цей засіб містить безліч натуральних олій, екстрактів та амінокислот. Весь цей комплекс якісно видаляє всі забруднення та себум з волосся та шкіри голови, не ушкоджуючи ніжну структуру локонів. Продукт активно живить волосся вітамінами та надає об'єм зачісці. До його складу входять олія кокосу, апельсина, а також арганова олія, яка розгладжує лусочки структурою волосся, прибирає сухість і лущення шкіри голови.

Perfect Styling Serum Shampoo значно спрощує розчісування волосся, роблячи його більш слухняним і м'яким, а також допомагає прибирати статику. Засіб дарує волоссю якісний догляд, після якого покращується ріст волосся та збільшується об'єм. Також цей продукт здатний ефективно боротися з ламкістю волосся, він усуває лупу і свербіж, а також попереджає появу посічених кінчиків. При регулярному використанні шампуню, волосся стане помітно більш доглянутим, об'ємним і сяючим.

Арганова олія — цілющий компонент для волосся. Він допомагає відновити пошкоджені ділянки структури локонів та розгладити лусочки. Також олія зміцнює волосся і надає їм об'єму. Компонент відмінно зволожує і пом'якшує пасма, оздоровлюючи їх.

Олія жожоба – відмінний зволожуючий компонент, який також стимулює ріст волосся. Олія націлена на зміцнення та відновлення фолікулів, а також покращує процес оновлення волосся. Компонент забезпечує хорошу гідратацію шкіри голови та волосся на клітинному рівні та зберігає вологу, щоб запобігти зневодненню.

Лимонна кислота — очищувальний компонент, багатий на вітамін C. Лимонна кислота відмінно прибирає всі забруднення і себум зі шкіри голови і волосся, надаючи йому м'якість. Також компонент здатний стимулювати зростання волосся, покращувати мікроциркуляцію та процес регенерації.

Кокосова олія — ​​неймовірно поживний компонент, який наповнює волосся та шкіру голови корисними вітамінами та мікроелементами. Кокосова олія відмінно виконує функцію зволожувача та пом'якшувальної речовини для волосся, а також надає йому об'єму. Також компонент забезпечує відновлення ослабленого і пошкодженого волосся, наповнюючи його здоров'ям.

Олія абрикосових кісточок — натуральний компонент, який забезпечує потужний захист волосся від несприятливого впливу зовнішніх факторів. Олія перешкоджає випаданню волосся і покращує його текстуру. Також компонент сприяє регенерації клітин та активізує ріст волосся.

Застосування
Змочи волосся водою і нанеси шампунь масажними рухами, після змий його проточною водою.

680 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 750мл
Об'єм:
750 мл

Схожі товари