Всі категорії
Додати товар

Шампунь проти випадіння волосся vitael hair loss stimulating shampoo

500 грн
Опис

VITAEL HAIR LOSS STIMULATING SHAMPOO Шампунь проти випадіння волосся

300мл. - 500грн.

Шампунь проти випадіння волосся Vitalfarco Vitael Hair Loss Stimulating Shampoo - це м'який лікувальний шампунь, який якісно очищає шкірний покрив, а його дія спрямована проти надмірного випадіння волосся.

Шампунь ретельно очищає шкірний покрив, готуючи його до використання інших косметичних засобів проти випадіння волосся.

Лікувальний шампунь інтенсивної дії створений на основі трипептидів, провітаміну В5 та натуральних екстрактів стручкового перцю й арніки. Активні компоненти, що входять до складу засобу, значно покращують стан волосяних фолікулів, стимулюють ріст нових здорових волосків та зупиняють процес випадіння.

Засіб має ряд переваг:

- Якісно очищає шкіру голови та волосся;
- Зупиняє та запобігає випадінню волосся;
- Сприяє кращому засвоєнню поживних речовин;
- Стимулює ріст нових здорових волосків;
- Підходить для лікування та профілактики.

Формула шампуню містить молекули кератину, які глибоко проникають в стрижень волосини, де відновлюють і регенерують капілярну структуру як кутикули, так і кори волосини. Арніка володіє протигрибковими та протизапальними властивостями, вона сприяє росту волосся і допомагає зупинити його випадіння. Тоді як екстракт перцю чилі стимулює кровообіг і насичує шкіру голови киснем. Продукт добре підходить для волосся, схильного до випадіння або для того, що вже активно випадає. Використовуйте препарати з серії Hair Loss не тільки для того, щоб зупинити випадіння волосся, а також для профілактики. Результатом регулярного застосування стане міцне, об'ємне і легке в догляді волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бузковий
Розмір:
  • 300мл