Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий набор шампунь + кондиціонер з олією камелії, 490 мл.+ 490 мл., японія

2850 грн
Опис

Відновлюючий набор шампунь + кондиціонер з олією камелії, 490 мл.+ 490 мл., Японія
Шампунь Shiseido TSUBAKI Premium EX Intensive Repair Shampoo - це високоефективний засіб для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся, який дає змогу зробити салонний догляд за локонами простим і зручним у себе вдома.

З його унікальними активними іонними компонентами, шампунь легко проникає в структуру волосся, оздоровлюючи його зсередини, повертаючи силу і природний блиск.

Глибоке зволоження і відновлення структури волосся по всій довжині запобігають ламкості та зміцнюють ослаблені кінчики.

Натуральні інгредієнти швидко проникають у структуру волосся, дбають про нього і надають йому природної краси.

Амінокислоти в складі живлять волосся, запобігаючи утворенню посічених кінчиків і ламкого волосся, що допомагає підтримувати його здоров'я і красу тривалий час.

Поєднання маточного молочка, соєвого білка і олії камелії забезпечує ефективне відновлення волосся, роблячи його м'яким, шовковистим і сяючим.

Крім усього іншого, цей шампунь має прекрасний аромат троянд і камелії, які наповнюють волосся свіжістю і роблять процес догляду ще більш приємним.

Shampoo зробить ваше волосся здоровим, красивим і доглянутим, немов ви щойно побували в салоні краси.
Цей продукт - ідеальне рішення для всіх, хто хоче повернути життя своєму волоссю і насолоджуватися його бездоганним станом.

Tsubaki Premium EX Intensive Repair Conditioner Treatment - це розкішний кондиціонер для пошкодженого волосся, що інтенсивно відновлює, від Shiseido.
Його унікальна формула, збагачена олією камелії, призначена для ретельного догляду за волоссям, яке потребує відновлення і зміцнення.

Цей кондиціонер преміум-класу швидко й ефективно доставляє відновлюючі інгредієнти в глибокі шари пошкодженого волосся, доглядаючи за пошкодженими цибулинами та сприяючи їхній регенерації.
У результаті ви помітите поліпшення стану вашого волосся, воно стане м'якшим, гладкішим і еластичнішим.

Формула кондиціонера містить багатий комплекс активних інгредієнтів, включно з олією японської камелії, екстрактом маточного молочка, молочною та гіалуроновою кислотою, екстрактом сої та гідролізованим конхіоліном.

Олія японської камелії (Цубакі) відома своїми сильними регенеруючими властивостями і багатством поліфенолів і жирних кислот Омега 6 і Омега 9.
Вони швидко поглинаються і проникають у структуру волосся, глибоко живлячи і зміцнюючи його. Крім того, воно запобігає посіченим кінчикам, пом'якшує волосся, надає йому блиску та захищає від шкідливих впливів довкілля.

Кондиціонер має приємний заспокійливий аромат троянди та плодів японської камелії, який додає відчуття розкоші до вашого догляду за волоссям.

Спосіб застосування:
Після миття шампунем злегка відіжміть волосся і нанесіть відповідну кількість кондиціонера по всій довжині, потім добре промийте.

Виробник: Shiseido,  Японія
Об'єм: 490 мл. + 490 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:

Схожі товари