Всі категорії
Додати товар

Шампунь "рідке золото" з кератином deliplus іспанія 400 мл

320 грн
Опис

Лінія Argan Oil Deliplus Line для сухого волосся - це унікальний ритуал харчування для вашого волосся. Комбінуйте шампунь і маску для отримання гладкого, зволоженого і блискучого волосся. Олія аргани, кератин і жожоба об'єдналися, щоб оживити ваше волосся, насолоджуючись екзотичним ароматом. Інтенсивно оживляє, живить і зволожує сухе і ламке волосся, глибоко живить і робить волосся м'яким і шовковистим.

Ефективно миє сухе та пошкоджене волосся, зволожуючи його та пом'якшуючи, завдяки маслу Аргана, маслу Ши, маслу Жожоба та Кератину. Його чудова якість і хвилюючий запах створює прекрасну атмосферу і відчуття, яке перетворює турботу про Ваше волосся на унікальну і неповторну процедуру. Має приємний ніжний аромат. Можна повторювати щодня.

Ефективно миє сухе і неживе волосся, залишаючи його зволожуючим і м'яким, завдяки маслу Аргана, маслу Жожоба і Кератину.
Його чудова якість і збуджуючий запах створює чудову атмосферу і відчуття, яке перетворює турботу про Ваше волосся на унікальну і неповторну процедуру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 400мл

Схожі товари