Всі категорії
Додати товар

Сухий шампунь vegamour gro dry shampoo for thinning hair 51г

330 грн
Опис

Усунути жирність волосся за допомогою об'ємного сухого шампуню GRO. Цей незамінний продукт доповнює традиційні переваги сухого шампуню фіто активними речовинами рослинного походження, відновлюючи волосся біля коріння і роблячи його більш густим та об'ємним.

Легка формула освіжає шкіру голови та волосся, поглинаючи надлишки олій, поту і запахів, забезпечуючи чистоту і доглянутість. Не містить тальку і бензолу та безпечний для щоденного використання. Використовуйте в будь-який час і в будь-якому місці, щоб надати волоссю здоровий і чистий об'єм.

Сухий шампунь GRO Travel Size - 51г

Це новаторський сухий шампунь на основі рослинних фітоактивів, що містяться в найпопулярнішій сироватці для волосся GRO. Цей сухий шампунь для додання об'єму і балансу шкірі голови поєднує в собі текстурувальні властивості традиційного сухого шампуню з потужними рослинними інгредієнтами, які працюють у тандемі, підтримуючи екосистему волосся для здоровіших, густіших і об'ємніших локонів. Виготовлений на основі таких натуральних інгредієнтів, як рисовий крохмаль, боби мунг, червона конюшина і каолінова глина, та створений без тальку та бензолу, щоб безпечно та ефективно боротися з надлишками жиру, поту і запахами. Використовуйте на ходу або вдома, щоб виглядати і відчувати себе чистим і свіжим.

Як використовувати цей продукт:
- Тримайте сухий шампунь на відстані чотирьох-шести сантиметрів від волосся і розпиліть його прямо на корені.
- Вмасажуйте сухий шампунь GRO в корені.
- Укладіть волосся за бажанням.

Поради професіоналів: Щоб надати волоссю додаткового об'єму, переверніть голову догори ногами, втираючи засіб у волосся. Щоб максимально ефективно використовувати процедуру Vegamour для волосся, застосовуйте сухий шампунь GRO у дні, коли ви не миєте голову.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?