Всі категорії
Додати товар

😍серія по догляду за волоссям 🤩doterra набір🥳

3999 грн
Опис

до складу набору входить:
🌱Захисний шампунь 500 мл
🌱Щоденний кондиціонер 500 мл
🌱Незмивний спрей-кондиціонер 237 мл

🌻Захисний шампунь піклується про ваше волосся. Він очищає волосся і наповнює його силою, надає здорового вигляду шкірі голови і відновлює блиск і об'єм волосся. М'який захисний шампунь doTERRA підходить для фарбованого волосся та для щоденного застосування. Він добре очищає і прибирає залишки інших засобів. До його складу входять чисті ефірні олії м'яти перцевої, евкаліпта, чайного дерева та м'яти колосистої, а також білок кіноа, що сприяє зміцненню та захисту волосся. У цьому натуральному освіжаючому шампуні немає агресивних речовин, у тому числі сульфатів, силіконів та парабенів. У поєднанні зі щоденним кондиціонером doTERRA ваше волосся не потребуватиме додаткового зволоження і стане здоровим, сильним і слухняним.

Основні переваги:

Білок кіноа сприяє зміцненню та захисту волосся.
М'яко видаляє частинки жорсткої води, забруднюючі речовини та залишки продуктів для укладання.
Живить і наповнює силою.
Підходить для фарбованого волосся.
Підходить для щоденного застосування.
Не містить сульфатів, силіконів та парабенів.
Відновлює волосся, дарує їм блиск і силу.🌻

🌷Щоденний кондиціонер doTERRA подарує вашому волоссю здоровий вигляд. Він піклується про всі типи волосся, у тому числі підходить для фарбованого. Застосовуйте цей легкий кондиціонер щодня, і він допоможе вам випрямити і розплутати волосся, а також відновити його м'якість, об'єм і природний блиск. Щоденний кондиціонер doTERRA, до складу якого входять чудові освіжаючі ефірні олії м'яти перцевої, евкаліпта, чайного дерева та м'яти колосистої, стане чудовим доповненням до повсякденного догляду за волоссям. Це чиста формула doTERRA, отже, в кондиціонері немає сульфатів, силіконів, фталатів та парабенів. Ваше волосся стає легким і шовковистим. Щоденний кондиціонер doTERRA - справжня паличка-виручалочка для неслухняного волосся. З ним ваше волосся виглядає бездоганно. Тепер ви точно знаєте, що на вас чекає приголомшливий день!

Основні переваги:

Добре змивається та зволожує.
Зміцнює та випрямляє волосся.
Надає м'якості та здорового блиску.
Дарує волоссю легкість та шовковистість.
Чиста формула зберігає яскравість кольору.🌷

🌹Легкий незмивний кондиціонер doTERRA підходить для всіх типів волосся, а його формула містить поживні речовини та натуральні інгредієнти, які допомагають повернути вашому волоссю здоровий вигляд. До складу кондиціонера входять натуральні ефірні олії дикого апельсина, лайма, блакитної пижми, магнолії, а також екстракт квіток османтусу, який надає йому принадного цитрусового аромату. Цей легкий у нанесенні спрей затримує вологу, робить волосся слухняним, пом'якшує його та захищає. Найголовніше – це чиста формула doTERRA: у ній немає агресивних хімічних речовин, силіконів чи феноксиетанолів. Подаруйте вашому волоссю більше блиску, здоров'я та м'якості - подаруйте їм кондиціонер doTERRA.

Основні переваги:

*Розплутує та пом'якшує.
*Термозахист під час укладання.
*Утримує вологу.
*Легке нанесення.
*Чиста формула не вимагає змивання.
*Допомагає зміцнити імунну систему.
*Живить волосся і надає їм здорового вигляду.
*Не містить силікону або феноксіетанолу.🌹

❤️Вся продукція Doterra має найвищий стандарт якості CPTG❤️і чисті, натуральні, природні компоненти у своєму складі❤️

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 500мл
  • 250мл
  • Інший
Об'єм:
500 мл