Всі категорії
Додати товар

Маска для фарбованого волосся з аргановою олією invidia botoplus

495 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Маска
Кілька примірників у наявності

Invidia BOTOPLUS Argan mask маска для фарбованого волосся з олією аргани 200 мл

Маска з гіалуроновою кислотою і аргановою олією BOTOPLUS Argan Mask від популярного італійського бренду косметики Invidia створена спеціально для догляду за сухим, пофарбованим, кучерявим і пористим волоссям. Склад на основі капілярів ботоксу сприяє зволоженню, пом'якшенню та живленню волосся. Відмінно працює на локонах, які були пошкоджені барвниками, хлором або сонцем. Маска гарантує відновлення волосяної структури, повертає бажаний об'єм та природний блиск. Препарат має накопичувальний ефект, тому результатом регулярного використання стануть розгладжені та сильні пасма, які повернули блиск та м'якість.

Інгредієнти:

Гіалуронова кислота. Забезпечить потрібний рівень зволоження, регенерує кутикулу, перешкоджає випаровуванню вологи та сплутуванню волосків, розчісування та укладання стануть значно легшими, повертає м'якість та еластичність;

Арганова олія. Глибоко відновлює шевелюру, повертає довгоочікуване сяйво і шовковистість, живить і розгладжує волоски від коріння до кінчиків. Захищає від негативного впливу УФ-променів, підтримує яскравість кольору фарбованого волосся, його здоров'я та красу. Запобігає ранньому випадінню волосків і стимулює їх ріст.

Спосіб використання: Рівномірно розподіліть невелику кількість маски на чисті вологі пасма. Залишіть діяти на 5 хвилин. Добре змити теплою водою. Рекомендуємо використовувати 1-2 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари