Всі категорії
Додати товар

Шампунь для волосся з аргановою олією rain, 400 мл

199 грн

розпродаж до 25 Травень

163 грн
Опис

Збагачена аргановою олією формула шампуню чудово пом’якшує волосся та відновлює природний баланс шкіри голови. Антиоксиданти, що містяться в олії аргани, захищають волосся від пошкоджень та надають прядкам життєву силу. Не містить парабенів і шкідливих для здоров’я речовин.

Застосування
Для зовнішнього використання видавити невелику кількість шампуню в долоні. Нанести шампунь на вологе волосся та шкіру голови, добре спінити, потім ретельно промити волосся великою кількістю теплої води.

Застереження
Зберігати в щільно закритій оригінальній упаковці за кімнатної температури в сухому та добре вентильованому приміщенні. Тримати подалі від дітей, прямих сонячних променів і джерел займання. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не ковтати. Ретельно вимити руки після використання. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, лауретсульфат натрію, лаурилсульфат амонію, кокамідопропіл бетаїн, хлорид натрію, гліцерин, кокамід ДЕА, етилгексилгліцерин, феноксиетанол, полікватерніум-7, децил глюкозид, дикаприловий карбонат, гліцерил олеат, віддушка, арганова олія, гуар гідроксипропілтримонію хлорид, лаурет-2, ПЕГ/ППГ- 120/10 триметилолпропан триолеат, ПЕГ-40/ППГ-8 сополімер метиламінопропіл/гідроксипропіл диметикону, пантенол, кватерній силікону-18, токоферил ацетат, тридецет-12, тридецет-6, лимонна кислота, бензофенон-4, тетранатрій ЕДТА, CI 15985, CI 19140.
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 400мл

Схожі товари