Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Однофазні рідкі кристали brelil professional

140 грн
Опис

Виробник: Brelil Professional
Тип засобу: Олія

Однофазні рідкі кристали

Це чудовий засіб, який забезпечує захист, сяйво та яскравість. Завдяки спеціальній олійній формулі волосся миттєво набуває діамантового блиску. Крім того, позбавляються такої проблеми, як посічені кінчики.

Легка рідина швидко повертає до життя посічене, ламке волосся, дбайливо доглядає за ним. Активні компоненти відновлюють структуру локонів, насичуючи необхідними вітамінами та поживними речовинами.

Косметична формула створена на основі кераміду А2 й екстракту насіння льону. Так, Ceramide A2 є будівельним матеріалом, внутрішньоклітинною «цементувальною» речовиною, яка діє на клітинному рівні. Вона допомагає засобу піклуватися про здоров'я і красу волосся, робити його блискучим, шовковистим і пишним. Екстракт лляного насіння наділяє рідину поживними, пом'якшувальними та вітамінізувальними властивостями.

У разі регулярного використання рідкі кристали перешкоджають утворенню посічених кінчиків.

Спосіб застосування

нанести невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся, приділяючи особливу увагу посіченим кінцям. Не змивати.

Склад

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Ethylhexyl Dimethyl Paba, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Palmitoyl Myristyl Serinate, Glycerin, Aqua (Water), PEG-8, PEG-8/SMDI Copolymer, Sodium Polyacrylate, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Parfum (Fragrance), CI 26100, CI 47000.

Термін придатності до 2024 року.
Відсилання тільки за новою поштою

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
vlada9219
vlada9219
Харків
0% виконаних замовлень
Була