Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Шампунь проти випадання волосся daeng gi meo ri oriental special

750 грн
Опис

Тип засобу: Шампунь

Шампунь проти випадання волосся Daeng Gi Meo Ri Oriental Special Shampoo

Шампунь відновлює пошкоджене та тьмяне волосся!

❤️Головна особливість та перевага продукту у його мультифункціональності. Високу ефективність демонструє цей шампунь проти випадання волосся, одночасно живить та зміцнює волосся. Дозволяє нормалізувати функцію сальних залоз та знизити підвищену жирність шкіри голови. Відновлює структурні ушкодження, розгладжує та пом'якшує волосся.

💥Екстракт женьшеню активно живить волосся вітамінами та мікроелементами, посилює циркуляцію крові, нормалізує роботу сальних залоз шкіри голови та попереджає зневоднення. Прискорює ріст волосся, надає легкого об'єму і запобігає появі ранньої сивини.
💥Ментол охолоджує та заспокоює подразнену шкіру голови, має антисептичну дію. Знімає роздратування та заспокоює вогнища запалення, нормалізує роботу сальних залоз, усуває свербіж та лущення.
💥Гідролізований кератин глибоко зволожує волосся, відновлює його структуру, надає гладкості та еластичності. Робить волосся слухняним, знижує електризування волосся.
💥Вітамін Е нормалізує pH баланс шкіри голови, контролює роботу сальних залоз та усуває жирність. Підсилює мікроциркуляцію в клітинах шкіри, запобігає випаданню волосся та стимулює утворення нових волосяних цибулин. Має пом'якшувальні властивості, надає волоссю гладкості і густоти.

Шампунь:
🔸ефективно живить та зволожує
🔸відновлює структуру волосся
🔸зменшує жирність шкіри голови
🔸прискорює ріст волосся та запобігає випаданню
🔸ефективний при лупі
🔸глибоко очищує та освіжає
🔸запобігає ламкості та сухості, «запечатує» посічені кінчики,
🔸запобігає вимиванню кольору

🧴Об’єм: 500 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
yoyo_...
yoyo_koreashop
Одеса
82% виконаних замовлень
Була