Всі категорії
Додати товар

Набір пробників mielle, 2 шт по 10мл

50 грн
Опис

набір пробників, 2*10мл, ціна 50 грн
Mielle Purity Shine Water Shampoo Original, 10 мл
Інноваційна формула для тривалого та глибокого зволоження волосся та шкіри голови. Шампунь призначений для сухого та ламкого волосся, для волосся з перерізаними кінчиками та для схильних до накопичення статичної електрики. Крім цього, засіб миттєво зволожує, а при регулярному застосуванні відновлює структуру волосся від коренів до кінчиків.
У складі шампуню вітаміни та пантенол (провітамін В5), які проникають у структуру волосся, вивільняють активні компоненти та надають відновну та лікувальну дію на клітинному рівні.

M ielle Professional Moist Ringer Pack, 10 мл
Зволожуюча маска від корейського бренду Mielle розроблена для зміцнення та відновлення ослабленого та пошкодженого волосся. Вона має нежирну кремову текстуру, яка забезпечує відмінний розподіл по волоссю і створює на поверхні волосся захисну вологоутримуючу плівочку. Зберігає відтінок фарбованого волосся яскравим та інтенсивним.
Особливості використання:
нежирна кремоподібна текстура створює вологостійке покриття із зволожуючих компонентів;зберігає насичений колір фарбованого волосся;швидко вбирається у волосся без слідів застосування;після застосування волосся стає максимально блискучим, шовковистим.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл

Схожі товари