Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Відновлювальний шампунь і кондиціонер для сухого або пошкодженого волосся living proof, 2*60 мл

850 грн -6% 800 грн
Опис

Відновлювальний шампунь і кондиціонер для сухого або пошкодженого волосся Living Proof Restore, 2*60 мл

Цена 800 грн.

Зроблено в США

Опис: Шампунь

Якщо ви страждаєте від надмірної сухості, жорсткості та ламкості волосся, вам неодмінно знадобиться Living Proof Restore Shampoo. Представлений шампунь дбайливо та делікатно очищає пасма, поступово відновлюючи їх структуру. Його формула позбавлена сульфатів, тому засіб підійде володаркам сухого та пошкодженого волосся, а завдяки тому, що немає силіконів, продукт не обважнює локони.

Завдяки інтенсивному зволоженню та дбайливому захисту кожної волосинки відновлювальний шампунь від бренда Living Proof допомагає повернути сяйво пофарбованим локонам. Він перешкоджає втраті кольору та ламкості, яка може досаджувати жінкам після хімічного оброблення волосся. Висока ефективність засобу зумовлена запатентованими молекулами OFPMA. Активні компоненти продукту заповнюють порожнечі в структурі локонів, тому під час систематичного застосування шампуню вони отримають дзеркальний блиск і здоров'я.

Спосіб застосування

добре намочіть волосся на всій довжині та нанесіть невелику кількість шампуню. Спіньте масажними рухами та змийте. Потім використовуйте кондиціонер restore або для максимального результату, маску відновлювальну з лінії restore

Кондиціонер:

Б'юті-гуру з американського косметичного бренда Living Proof розробили унікальну серію засобів для догляду за сухим та пошкодженим волоссям. Комплексне застосування всієї лінійки засобів Restore забезпечить найкращий результат, але навіть один б'юті-продукт дасть вам якісно поміняти свої погляди на косметику для волосся.

Restore Conditioner — це відновлювальний кондиціонер для сухого або пошкодженого волосся, який розрахований на професійне використання, але прекрасно справляється зі своїми завданнями в поссалонному догляді. Використання кондиціонера полегшує подальше укладання. Працює без обважнення тонкого волосся, підходить для фарбованого та хімічно завитого пасом. Вже після першого використання диво-засобу ви зможете оцінити видимий результат, який посилюється з кожним застосуванням. Компоненти кондиціонера створюють невидимий захист навколо кожної волосини для запобігання пошкодженням і ламкості. Не містить силіконів, сульфатних солей і олій.

Спосіб застосування

невелику кількість нанесіть по довжині вимитих шампунем restore волосся, відступаючи від коренів. Прочешіть пальцями або гребенем із великими зубами. Залиште на 2-3 хвилини, потім ретельно змийте водою.

Обміна, повернення і торга НІТ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой