Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Biolage matrix

185 грн
Опис

Виробник: US Basic
Тип засобу: Кондиціонер

Кілька примірників у наявності

Професійний догляд за локонами

Шампуні Matrix Biolage – це засоби для професійного догляду за волоссям на основі рослинних компонентів. Товари створені для догляду за різними типами волосся, включаючи пофарбовані, пошкоджені та інші. У складі є екстракти рослин, які мають нейтральний рН баланс, тому мити голову можна так часто, як вам це потрібно.

Продукція не просто очищає, а комплекс живильних речовин заповнює пошкоджені ділянки пасм, сприяє їх відновленню. Засоби отримали гарні відгуки клієнтів, які відзначають приємний запах, економну витрату та ефективну формулу. Формули шампунів Biolage призначені для дбайливого очищення, відновлення та захисту локонів від несприятливих факторів навколишнього середовища, тому підходить волоссю, позбавленому природної сили та краси.

Шампуні Biolage: що буде у разі регулярного використання

Продукція бренда варта салонів, тому результат помітний після першого використання. Якщо ви хочете забезпечити своїм локонам професійний догляд у домашніх умовах, зробіть замовлення у мультирегіональному інтернет-магазині MAKEUP. Розробники торгової марки радять правильно підбирати продукцію, враховуючи тип волосся, його особливості та результат, який ви хочете отримати після миття. Регулярне використання шампунів Biolage дає такі результати:

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари