Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Комплект для волосся проти випадіння "loss hair mini"

870 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб

Шампунь Loss hair (200мл)

М'яка миюча основа дбайливо очищає волосся. Формула спрямована активувати обмін речовин шкіри голови, посилювати мікроциркуляцію, стимулювати діяльність волосяних луковиць і зміцнювати волосяні стрижні. Посилює вироблення кератину, необхідного волоссю для зростання. Завдяки високій концентрації активних речовин засіб інтенсивно живить волосся.

Основні властивості:

профілактика випадіння волосся;

зміцнення волосся по всій довжині;

стимуляція зростання;

зволоження;

відновлення клітин волосяних цибулин;

нормалізація клітинного метаболізму;

усунення ламкості волосся;

покращення структури волосся.

підвищує міцність і стійкість до агресивного впливу навколишнього середовища;

Спрей проти випадіння волосся Loss hair (100мл.)

Засіб зміцнює волосяні стрижні, фолікули і корені, роблячи їх сильними, міцними і об'ємними. Завдяки натуральним компонентам відбувається максимальний комплексний захист і відновлення активізує циркуляцію крові у шкірному покриві, що сприяє росту волосся. Ефективно бореться з проблемою спадкового випадіння волосся. Формула активних компонентів, надає тонізувальну, живильну і зволожувальну дії, підтримуючи оптимальний рівень вологи в епідермісі.

- зміцнює волосяні стрижні і фолікули;
- активізує кровообіг;
- перешкоджає надмірному випаданню волосся;
- відновлює пошкоджену структуру пасом;
- дарує розкішний блиск і силу;
- не обтяжує і не склеює локони;
- не бруднить корені волосся;
- ущільнює структуру пасом;
- збільшує ріст локонів;
- має зручний формат у вигляді спрею;

Сироватка проти випадіння волосся ( 50мл. )

Засіб запобігає випадінню, поліпшує мікроциркуляцію, волосся отримує інтенсивне зміцнення. Стимулює кровообіг, насичує вологою і зберігає її всередині. Підтримує гідроліпідний баланс, зміцнює структуру волосся. Робить волосся більш пружним, еластичним і блискучим.
Комплекс посилює мікроциркуляцію крові, покращуючи прикореневу зону, насичуючи її додатково киснем. Підтримує оптимальний баланс вологи шкіри голови.

-ефективно бореться з випадінням волосся;
- зміцнює та живить волосяний фолікул;
- покращує мікроциркуляцію;
- покращує живлення волосся по всіх довжині та стимулює його ріст;

Унікальною властивістю імбиру є здатність цього екстракту стимулювати кровообіг. Коли кров нормально надходить до шкіри голови, фолікули отримують більше кисню і поживних речовин, за рахунок цього стимулюється їх розвиток і зростання здорового і міцного волосся. Також, імбир багатий натуральними жирними кислотами, які живлять коріння волосся і покращують їх якість.
Екстракт лопуха підсилює капілярний кровообіг і відновлює обмін речовин в шкірі голови, живить та зміцнює коріння й структуру волосся. Прискорює ріст волосся, зупиняє випадіння.
Екстракт розмарину підсилює мікроциркуляцію в судинах шкіри голови, значно покращує обмінні процеси в волосяних цибулинах, сприяє стимуляції росту волосся і їх зміцненню. Покращує процеси регенерації клітин і володіючи протигрибковою дією, перешкоджає появі лупи. Екстракт розмарину нормалізує діяльність сальних залоз, сповільнюючи і зменшуючи процес вироблення шкірного сала і звужуючи пори шкіри. Регулярне застосування сироватки дозволить нормалізувати функцію шкіри голови, значно поліпшити стан волосся.
У мигдалевому маслі міститься багато корисних жирних кислот, зокрема до 78% олеїнової і до 30% лінолевої, а також мінерали, вітаміни D, А, Е, А, В1, В2, В6, білки і глікозиди.
Мигдальне масло стимулює зростання, зміцнює і віталізує волосся, надає йому пишність і блиск. Застосовується для будь-якого типу волосся.
Аргінін покращує кровопостачання волосяних фолікул, нормалізує ріст і харчування волосся. Аргінін обволікає волосся, робить його більш міцним і пружним, сприяє значному зволоженню волосяного стрижня.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари