Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Набір для волосся шампунь, бальзам, спрей bioworld

280 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Шампунь

Кілька примірників у наявності

Диво-набір для догляду за волоссям 🌸🌸🌸

1️ ⁇ Міцелярний шампунь з унікальним комплексом активних компонентів для зміцнення волосся біля коренів і інтенсивного догляду по всій довжині. Чудово розчиняє і видаляє залишки мусу, лаку, силіконів, олій і забруднень довкілля (вілопи, токсини).
*✅KERATRIX — запатентована багатофункціональна формула, що містить пептиди та вільні амінокислоти з насіння ріжкового дерева. Має 3D-структуру, яка обволікає поверхню волосини, «склеює» лусочки та перешкоджає випаровуванню вологи з поверхні волосся.
✅МУЦІН ГНЕЗД САЛАНГА — інноваційний актив багатий мікроелементами й амінокислотами, містить йод, підвищує імунітет шкіри та регенерацію тканин, сприяє зміцненню волосяних цибулин.
*✅Д-ПАНТЕНОЛ/ПРОВІТАМІН В5 зупиняє випадання волосся, прискорює його ріст і відновлення зсередини. 👑.

2️ ⁇ Міцелярний бальзам з унікальним комплексом активних компонентів для зміцнення волосся біля коренів і інтенсивного живлення по всій довжині. Склад діє на волосяні цибулини, покращує кровообіг і тонізує шкірний покрив.
✅KERATRIX — запатентована багатофункціональна формула, що містить пептиди та вільні амінокислоти з насіння ріжкового дерева. Keratrix має 3D структуру, яка обволікає поверхню волосся, «склеює» лусочки та перешкоджає випаровуванню вологи з поверхні волосся.
✅МУЦІН ГНЕЗД САЛАНГА — інноваційний актив багатий мікроелементами й амінокислотами, містить йод, підвищує імунітет шкіри та регенерацію тканин, сприяє зміцненню волосяних цибулин.
✅Д-ПАНТЕНОЛ/ПРОВІТАМІН В5 зупиняє випадання волосся, прискорює його ріст і відновлення зсередини.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
user673508
user673508
Житомир
0% виконаних замовлень
Була