Всі категорії
Додати товар

Шампунь, що інтенсивно відновлює, з амінокислотами masil 3 salon

30 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Шампунь

Відновлюючий професійний шампунь з керамідами та амінокислотами, доглядає пошкоджене волосся, робить його гладким і слухняним, насичує корисними компонентами.
Дбайливо очищає волосся від будь-яких забруднень, не викликає роздратування і сверблячки, сприяє розгладжуванню волосся і запобігає ламкості. Доглядає пошкоджене волосся, робить його гладким і слухняним, насичує корисними компонентами. Волосся стає сильним, шовковистим і набуває здорового блиску.
Засіб усуває сухі ділянки і доглядає пошкоджене волосся, робить його гладким і слухняним, насичує корисними компонентами.
Шампунь відлущує ороговілий шар і містить компоненти, які доглядають шкіру голови: стимулюють регенерацію клітин, зміцнюють коріння волосся, захищають від передчасного випадання та появи лупи.
Після застосування шампуню волосся стає сильним, шовковистим і набуває здорового блиску. Засіб дарує відчуття чистоти та свіжості та повертає волоссю м'якість, гладкість і надає їм доглянутого вигляду, освіжає та приємно охолоджує шкіру голови.
Шампунь відмінно піниться, легко усуває всі види забруднень, надлишків себуму та укладальних засобів, при цьому засіб не порушує кислотно-лужний баланс і не провокує появу сухості, лупи, запобігає сплутуванню волосся.
Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість шампуню на мокре волосся та шкіру голови, помасажуйте та змийте теплою водою. При необхідності повторіть.

Виробник: Південна Корея

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари