Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Маска для відновлення волосся redken diamond oil deep facets mask

410 грн
Опис

Виробник: Redken
Тип засобу: Маска

Кілька примірників у наявності

Маска для відновлення волосся Redken Diamond Oil Deep Facets Mask забезпечить вам здоров'я і розкішне сяйво локонів, полегшить їхнє розчісування і подальше укладання.

Засіб збагачений цілющим комплексом олій, які відновлюють пошкоджену структуру волосся. Маска надає локонам більше пружності, еластичності, підсилює глибину кольору. Регулярне використання засобу запобігає посіченості кінчиків і ламкості волосся.

До складу маски входить олія коріандру, яка регулює діяльність сальних залоз. Волосся довше залишається чистим і легким. Олія камеліни полегшує укладання, робить пасма м'якішими і слухняними, активно живить по всій довжині і захищає від негативного впливу навколишнього середовища. Маска також містить олію абрикосових кісточок, багату на живильні вітаміни і мікроелементи.

Спосіб застосування: нанести маску Diamond Oil Deep Facets на вимите і добре віджате волосся, рівномірно розподіляючи за всією довжиною. Залишити на 5-15 хвилин залежно від стану волосся. Ретельно змити і приступити до укладання.

Призначення: відновлення, живлення, зміцнення
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: професійна
Тип волосся: пошкоджене
Зроблено в: США
Об'єм: 250ml

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
redli...
redlineline633019
Київ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари