Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Masil 5 salon no yellow shampoo шампунь для усунення жовтизни волосся

615 грн
Опис

Шампунь для усунення жовтизни Masil 5 Salon No Yellow Shampoo — надає волоссю легкого сріблястого відтінку. Містить спеціальний фіолетовий пігмент, який нейтралізує жовтий і мідний тон.

Шампунь не тільки допомагає усунути жовтизну, але також ефективно доглядає волосся. Позбавляє сухості, має високу поживну дію. Функція захист кольору допоможе зберегти відтінок волосся яскравим і насиченим, оновлює й освіжає колір. Запобігає зміні тону та потемнінню відтінку, у який фарбують волосся.

Після освітлення або фарбування під час використання звичайного шампуню пігмент швидко вимивається, а волосся набуває жовтого або рудуватий відтінок. Щоб уникнути цього, шампунь Masil містить спеціальний фіолетовий пігмент, який надає пасмам легкого сріблястого відтінку.

Комплекс з 14 фруктів і комплекс із 7 трав насичують волосся і шкіру голови поживними компонентами та зволожують, знімають подразнення й надають омолоджувальну дію.

Попри вміст фіолетового пігменту, шампунь не залишає слідів на шкірі.

• Екстракт евкаліпта надає тонізувальний і зв'язувальний ефект. Має потужні антибактеріальні властивості, допомагає впоратися з інфекційними захворюваннями шкіри.
• Екстракт лаванди має протибактеріальну та протизапальну дію, заспокоює й пом'якшує подразнену шкіру, усуває лущення, покращує мікроциркуляцію й обмінні процеси.
• Екстракт перцевої м'яти приємно охолоджує й заспокоює шкіру. Знімає подразнення й заспокоює вогнища запалення, нормалізує роботу сальних залоз. Сприяє загоєнню шкіри та чинить антисептичну дію.
• Екстракт обліпихи є найбагатшим за вмістом вітамінів Е і С (потужних природних антиоксидантів), і також багате каротиноїдів (провітаміном А). Сприяє відновленню цілісності ліпідного бар'єра, усуває сухість, зневодненість і лущення, пом'якшує й живить шкіру. Покращує регенерацію тканин, захищає від вільних радикалів, виявляє антиоксидантну активність, захищає від негативного впливу зовнішнього середовища. Має протизапальну та заспокійливу дію, зменшує подразнення.
• Екстракт чайного дерева є найпотужнішим антисептиком і славиться своєю протизапальною, бактерицидною, протигрибковою, противірусною та ранозагоювальною дією. Чайне дерево ефективно справляється з будь-яким запаленням і подразненням шкіри, якнайшвидше усуває почервоніння і свербіж, нормалізує гідроліпідний баланс, чинить протинабрякову дію.
• Екстракт оливи обволікає локони на всій довжині, створюючи надійний захист від ультрафіолету, вільних радикалів, перепадів температур та інших несприятливих зовнішніх впливів.
• Екстракт авокадо інтенсивно зволожує, підвищує еластичність і відновлює захисний бар'єр волосся. Містить велику кількість жирів, вітамінів, мікроелементів і лецитин. Зміцнює та відновлює ліпідну оболонку, перешкоджає ламкості волосся.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість засобу на вологе волосся, залиште на 3 хвилини, потім змийте водою.

✨ 500 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл
Продавець
m.pavl89
Rosemary_shop
Супер-продавець
Київ
86% виконаних замовлень
Була