Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий шампунь від французького бренду terre de mars reddition revitalizing shampoo

950 грн -22% 750 грн
Опис

Відновлюючий шампунь від французького бренду TERRE DE MARS Reddition Revitalizing Shampoo 150ml.

Відчуйте життєву силу та зволожите своє волосся завдяки відновлюючому шампуню Reddition. Створений з органічних активних інгредієнтів, він дозволяє м’яко мити волосся, надаючи йому сяйва та еластичність. Найкраще для всіх типів волосся.

Цей шампунь, багатий на органічні поживні речовини, містить екстракт кави, листя розмарину, алое вера та мигдальний протеїн, робить волосся м’яким, шовковистим, сяючим, а шкіру голови заспокоює. М'яко звільняє волосся, що задихаються, від залишків, нейтралізує вапняк і тонізує волокна. Найкраще підходить для всіх типів волосся, очищає, освіжає та дозволяє волоссю відновити його сяйво та пружність.

Переваги: ​​відновлюючий шампунь Reddition відновить і зволожить своє волосся. Створений з органічних активних інгредієнтів, він дозволяє м’яко мити волосся, надаючи йому сяйва та еластичність. Найкраще для всіх типів волосся.

Ключові інгредієнти: екстракт кави, екстракт вербени, алое вера, протеїн солодкого мигдалю, екстракт листя розмарину, протеїн пшениці.

Про : Зроблено у Франції, сертифіковано Ecocert Greenlife відповідно до стандарту COSMOS. Веганський, без жорстокості, без синтетичних ароматизаторів, без BHT і BHA, без силікону. Дерматологічно перевірено.

Аромат: Вербена

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Продавець
marija888
marija888
Супер-продавець
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари