Всі категорії
Додати товар

Carol's daughter, wash day delight, шампунь з рожевою водою, 500 мл

1020 грн -13% 890 грн
Опис

Carol's Daughter, Wash Day Delight, шампунь з рожевою водою, 500 мл

Опис
Народився у Брукліні
Зроблено з любов'ю
М'яке, зволожене, щасливе та чисте волосся Petal
Love At First Wash Water-To-Foam
Без сульфатів
Без парабенів
Без силіконів
Без штучних барвників
Веганський склад Не містить інгредієнтів тваринного походження
Рецепт Wash Day Delight™ з рожевою водою

Оновіть свій день вмивання з нашим шампунем, що піниться, тепер з ніжною есенцією рожевої води. Наша рідка міцелярна технологія діє як магніт, притягуючи та відводячи скупчення, забезпечуючи ретельне очищення шкіри голови та волосся, не залишаючи відчуття полоскання. Спеціальна рідка формула забезпечує легкий доступ до шкіри голови, миттєво розтікаючись волоссям і перетворюючись на ніжну піну без різкого тертя. Він легко наноситься, запобігає сплутуванню і швидко змивається, щоб не залишати зайвої ваги. Після одного миття шкіра голови і волосся стає чистим, стає м'яким, зволоженим і набуває здорового блиску. Одне прання змінює все.

Народилася в Брукліні. У 1993 році, натхненна моєю мамою Керол, я почала створювати продукти для волосся та тіла, зроблені з любов'ю на своїй бруклінській кухні. Рідні та друзі миттєво покохали одне одного. Щоб назвати свою компанію, я перерахував усе, чим я був і чим хотів стати, і зрозумів, що особливе, що я є, - це Ліза, дочка Керол. - Ліза Прайс, засновниця програми «Дочка Керол»

Зроблено з любов'ю

Кохання – наш перший інгредієнт. У цей рецепт із чудовим ароматом додано все, що сподобається вашому волоссю, і все, що може не сподобатися.

Рекомендації щодо застосування
Вологе волосся. Використовуйте гострий наконечник для націлювання на шкіру голови. М'якими масажними рухами нанесіть засіб на шкіру голови та волосся, наносячи піну по всій довжині волосся. Ретельно змийте.

складові
Вода, кокоглюкозид, гліцерин, парфумерна композиція/віддушка, лимонна кислота, саліцилової кислоти, гідроксид калію, цитронеллол, гераніол, гідроксипропілгуар гідроксипропілтримонія хлорид, сік з листя алое віру (Aloe barbadensis) а центифолія , сорбат калію, бензоат натрію

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бежевий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл