Всі категорії
Додати товар

Натуральний шампунь для сухого та пошкодженого волосся hillary al

200 грн
Опис

Тип засобу: Шампунь

Кілька примірників у наявності

Натуральний безсульфатний шампунь для сухого та пошкодженого волосся Hillary ALOE Shampoo 250 мл

Hillary Cosmetics — Натуральна косметика високої якості ❤
Ласкаво просимо у світ натуральних косметичних продуктів Хілларі.

Мета Hillary Cosmetics, що-би всі косметичні продукти на твоїй полиці та полиці кожної дівчини країни мали тільки натуральну природу, і, на відміну від більшості засобів, неслі одночасно і користь для здоров'я, для організму загалом так і були максимально дієві насамперед за прямим косметичним призначенням. що-би всі косметичні продукти на твоїй полиці та полиці кожної дівчини країни мали тільки натуральну природу, і, на відміну від більшості засобів, несли одночасно і користь для здоров'я, для організму загалом, так і були максимально дієві насамперед за прямим косметичним призначенням.

Саме для ДІЇ та РЕЗУЛЬТАТУ проти застосування нашої косметики команда Hillary Cosmetics працює з найкращими в країні косметологами, технологами, трихологами, створюючи ІННОВАЦІОННІ РШЕПТУРИ натуральних продуктів насамперед для тебе.

Всі передові світові лабораторії, які розробляють косметичні інгредієнти вже понад 10 років майже не вдосконалюють косметичні продукти на основі застарілих продуктів родом із "хімічного" косметичного минулого.

Натомість найкращі уми та лабораторії світу, від великих корпоративних інститутів до сімейних вузькоспеціалізованих лабораторій працюють, синтезуючи щорічно та навіть щомісяця, суперсучасні, повністю органічні косметичні компоненти, які тепер за своїми властивостями навіть часто перевершують не тільки натуральні аналоги, розроблені на зарі популяризації натуральної косметики, але й насамперед багато косметичних продуктів на основі силіконів, парабенів, сульфатів і мікропластиків.

Команда Hillary працює на вістрі прогресу з найкращими європейськими організаціями, які розробляють і впроваджують органічні сполуки в косметику.

Ми використовуємо в рецептурах Hillary Cosmetics тільки найостанніші, досконалі, інноваційні розробки.

У багатьох продуктах Хілларі основні компоненти 2018, 2019 року. Саме тому Ви отримуєте за помірні гроші дійсно робочі інноваційні продукти з догляду.

Натуральний шампунь для сухого та пошкодженого волосся Hillary ALOE Shampoo

Безсульфатний шампунь поліпшить стан волосся за допомогою цілого комплексу активних компонентів.

Він ефективно зволожує й пом'якшує, м'яко очищає шкіру голови.
Екстракт Алое Вера та гідролізати протеїнів пшениці надають конденсувальний вплив і наповнюють волосся корисними речовинами.
Комплекс рослинних екстрактів продовжує відчуття свіжості та покращує дію всіх компонентів шампуню.
Абсолютно натуральні та нешкідливі ПАР нашого шампуню не шкодять довкіллю, допомагають відновити природний захист шкіри голови, не накопичуються й не шкодять волоссю.

Спосіб застосування: нанести шампунь масажними рухами на вологе волосся, спінити, залишити на 1-2 хвилини, потім ретельно змити теплою водою. Повторити за потреби. Підходить для щоденного застосування.

Внимание! Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі негайно промити їх водою.

Склад: коко глюкозид, натрій кокоїл ізоціонат, кокоамідопропіл бетаїн, натрій лактат, екстракт алое вера, рослинний гліцерин, гідролізат протеїнів пшениці, натуральний зволожувальний фактор, трегалоза, олія гірчиці, гідролізат вівсяних протеїнів, сорбінова кислота, сорбітан каприлат, пропандіол, бензойна кислота, екстракт арніки шамісо, екстракт кресу водяного, екстракт кропиви, екстракт шавлії.

* Натуральні компоненти, які мають міжнародну сертифікацію ECOCERT або COSMOS, які доводять, що компонент безпечний і корисний для людини та не несе шкоди природі.

Умови зберігання: Зберігати в прохолодному, сухому місці за температури від +5 до +25 °C. Уникати прямого потрапляння сонячних променів.

Срок годности: 12 мес. Після відкриття використати упродовж 3 місяців.

Зроблено в Україні

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?