Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Твердий шампунь "рассул"

200 грн
Опис

Натуральний твердий шампунь для регуляції себореї. Підходить для жирного типу шкіри голови. Допоможе збільшити інтервал між миттям голови, забезпечить гарний стан твоєму волоссю та чисту здорову шкіру голови на довше!

В основі ПАРи рослинного походження - кокосульфат натрію (sodium coco sulfate) та кокоіл ізетіонат натрію (Sodium Cocoyl Isethionate). Вони прекрасно очищують волосся та шкіру голови від органічного бруду та жиру, мають м'яку дію, не викликають відчуття стягненості та зуду.

*Глина Рассул має очищуючу дію, поглинає надлишки шкірного сала, надає об'єм та легкість волоссю.
*Пудра нім взагалі має величезний ряд властивостей. Вона очищує , допомагає в боротьбі з лупою, зменшує зуд шкіри голови, детоксикант, регулює виділення шкірного сала, має антибактеріальну, дезинфікуючу та антисептичну дію.
*В складі шампуню нерафіноване масло нім та гірчичне. Перше є сильним антисептиком, має протигрибкову, протизапальну та ранозагоюючу дію. Працює для зміцнення та відновлення волосся, запобігає його випаданню, допомагає в боротьбі з лупою.
Гірчичне масло допомагає в догляді за ослабленим та ламким волоссям. Покращує кровообіг в шкірі голови, зміцнює волосяні фолікули, зупиняє випадіння волосся, надає йому здоровий блиск. Масло ефективне в боротьбі з лупою.
*СО2 екстракти чебрецю, м'яти перцевої, піжми, полину, лопуха та розмарину мають протизпальну, зволожуючу, поживну та заспокійливу дію. Регулюють виділення шкірного сала та зменшують жирність волосся. Комплекс екстрактів заспокоює свербіж, зміцнює волосся та надає комплексну протисеборейну дію.
*Ефірні олії кедру, чайного дерева, герані та лаванди надають чудовий аромат шампуню, допомагають в боротьбі з лупою та в догляді за сальною шкірою голови.
Твердий шампунь доволі економний. Це є концентрована форма без води. Одного шматочка шампуню вагою 30 грам достатньо на 20-30 намилювань в залежності від довжини волосся. Шампунь прекрасно піниться і промиває волосся "до скрипу" навіть у холодній воді. Волосся не потребує періоду звикання!

Вага шматочка - 60 грам

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
iryna_kuzmych
iryna_kuzmych
Була

Схожі товари