Всі категорії
Додати товар

Medavita шампунь збагачений оліями з антиоксидантною дією для неймовірного блиску

900 грн
Опис

Шампунь збагачений оліями з антиоксидантною дією для неймовірного блиску (pH 5.5) забезпечує збалансоване очищення, тоді як унікальний комплекс дорогоцінних масел та олій живить волосся, захищаючи його і запобігаючи сухості. Надає надзвичайної шовковистості та зоряного блиску. Підходить для всіх типів волосся для професійного використання та для домашнього догляду.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:

КОМПЛЕКС ДОРОГОЦІННИХ ОЛІЙ ТА МАСЕЛ (інка-інчі, морінга, солодкий мигдаль, насіння льону, масло ши, рицинова, оливкова та соняшникова олія)
Багатий на природні антиоксиданти, додає волоссю надзвичайної яскравості та шовковистості, захищає його і запобігає сухості. Має надзвичайну живильну силу, водночас не обтяжує волосся та легко поглинається в його структуру.

ВІТАМІН В5
Зволожує, пом’якшує, заспокоює, кондиціонує.

AMINO CONCENTRÉ
Фірмовий комплекс для зміцнення волосся від Medavita. Чисті амінокислоти серин, карбоцистеїн і треонін реструктуризують волосся, заповнюючи пустоти в кутикулі. Вони відновлюють структуру волосяних волокон, герметизують лусочки кутикули, залишаючи волосся гладким, блискучим і живим.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 250мл

Схожі товари