Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Натуральний твердий шампунь аюрведичний

180 грн
Опис

Аюрведичний шампунь підійде для всіх типів волосся і шкіри голови, зокрема і для чутливої, адже має в складі м’які ПАР, що делікатно очищують та не подразнюють шкіру голови, натуральні масла та аюрведичні пудри цілющих рослин, які м'яко миють і доглядають за волоссям та шкірою голови.
Боби шикакай дарують волоссю силу і блиск, наповнюють енергією, роблять його більш густим та шовковистим.
Порошок мильних горіхів м’яко очищує, зволожує волосся і шкіру голови, заспокоює подразнення, надає волоссю здоровий блиск і шовковистість.
Амла стимулює волосяні цибулини, сприяє росту волосся, уповільнює випадіння волосся.
Зизифус очищує і покращує вигляд волосся, зберігає колір фарбованого волосся, усуває свербіж та допомагає боротися з лупою, надає волоссю об’єму.
Хна нейтральна не фарбує волосся, але чудово зміцнює, надає блиску і глибокий, насичений колір.
Імбирна лілія робить волосся еластичним, блискучим і сильним.
Інулін пом’якшує шкіру голови та надає блиску і гладкості волоссю по всій довжині; полегшує процедуру розчісування, робить волосся м’яким і слухняним.
Шовковий гуар забезпечує м'якість і шовковистість волосся, надає йому блиск, кондиціонує волосся і шкіру, знімає статистичний заряд.
Кокосова, рицинова та мигдальна олії зміцнюють та живлять волосся, регенерують та стимулюють його ріст.
Ефірна олія іланг-ілангу запобігає випадінню, ефективно живлячи і зміцнюючи волосяні цибулини. Дарує волоссю насичений, солодкий та теплий аромат з пряним присмаком.
Спосіб застосування: намильте твердим шампунем мокре волосся, помасажуйте шкіру голови, змийте. В разі потреби повторіть процедеру. Після застосування шампуню скористайтесь бальзамом-кондиціонером. Просушіть шампунь.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари