Всі категорії
Додати товар

Твердий шампунь carrot для сухого та пошкодженого типу

115 грн
Опис

Ідеальний для сухого та пошкодженого волосся мій смарагдовий улюбленець зі спіруліною, який доводить, що очищення може бути делікатним.

А секрет шампуню Carrot у його збалансованій та вітамінізованій формолі.

• Зелені ПАР - SCI (натрію кокоїл ізетіонат), SCS (кокосульфат натрія), Decyl Glucoside, Cocamindopropyl Betaine (Кокаміндопропілбетаїн). Вони не просто м'які та використовуються у дитячій косметиці, а також не пересушують шкіру голови та є біорозчинні (екологічні).

• L-аргінін – амінокислота, яка входить до складу волосся, відноситься до натурального зволожуючого фактору. Звужує пори шкіри голови та покращує роботу сальних залоз.

• Екстракт насіння моркви - він надає потужний, зміцнюючий ефект, зволожує, надає блиск і здоровий вигляд, усуває ламкість, має легкий ефект кондиціонера.

• Вітамін Е- антиоксидант, який підсилює кровообіг, що стимулює ріст волосся.

• Спіруліна Spirulina (Arthrospira) platensis  - це одноклітинна мікроводорость, яка містить в собі близько 2000 мікроелементів. Водорість спіруліна є одним з найбільш ефективних методів боротьби з випадінням волосся, поживні елементи якої - жирні кислоти (18 амінокислот), проникають всередину дерми і будують клітинні елементи, не закриваючи пори, а навпаки, очищаючи їх та дають можливість «дихати» і правильно функціонувати.

• Провітамін В5, вітамінний комплекс А,E, F та ефірна олія апельсин - працюючи в команді, ці активні речовини відновлюють і зміцнюють волосся від кінчиків до коренів, повертаючи міцність та еластичність волоссю.

30 г – 115 грн
60 г – 215 грн
100 г – 345 грн
Строк придатності до 1 року з дати виготовлення.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
neste...
nesterenko.mariya
Київ
Була

Схожі товари