Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Натуральний твердий шампунь з безбарвною хною та амлою 80грамів

270 грн
Опис

Склад: м'які натуральні ПАри з кокосового масла,хна безбарвна, пудра амли, масло кунжутне, гліцин,бетаїн,  гідролізат шовку, молочна к-та .  Хна безбарвна зупиняє випадіння волосся, зміцнює волосяні цибулини, покращує кровообіг шкіри голови і навіть сприяє пробудженню сплячих волосяних цибулин. При регулярному і правильному застосуванні ефективно бореться лупою, надаючи при цьому антисеборейний ефект. Нейтральна хна покращує імунітет шкіри голови і запобігає алергічним реакціям.
Одна з цінних властивостей хни потовщення і зміцнення стрижня волосся і відновлення його структури. Зміцнює, надає волоссю об'єм і блиск, "спаює" волосся, пригладжує його лусочки, очищає і живить шкіру голови. Підійде для всих типів волосся , поверне йому красу, силу ,сяйво та об'єм.
Амла, або індійський агрус - одна з цілющих рослин, чиї плоди схожі на наш агрус. Його листя, квіти, насіння, кора і коріння мають цілющі властивості.Волосся, яке миють м'яким шампунем з  амлою, перестають салитися, випадати, зате набувають блиск і об'єм, а також густоту. Зволожує та  живить волосся та шкіру голови.

Шампунь вільний від жорстких ПАр, фарбників, ароматизаторів, економний, має зручний формат для подорожей. Термін виготовлення до 3-х днів, але у випадку відсутності деяких компонентів, можлива затримка, уточніть перед замовленням для власної зручності.Є можливість замовити шампунь для проби вагою 20(75грн) та 40грамів(150грн)

Продукт створюю під замовлення. Форма шампуня може відрізнятися від тієї , що на фото .

Поверненню не підлягає, так як був створений під ваше замовлення.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари