Всі категорії
Додати товар

Шампунь проти лупи vitael dandruff shampoo

550 грн
Опис

Шампунь проти лупи Vitael Dandruff Shampoo ретельно розроблений на основі натуральних екстрактів, таких як піроктон оламін, екстракт шавлії та ісландський лишайник. Шампунь проти лупи якісно очищає шкірний покрив, видаляє сухі лусочки та запобігає утворенню нових. Засіб помітно зменшує навіть стійку лупу і усуває неприємне свербіння вже після першого застосування. Шампунь Vitael Dandruff Shampoo має наступні переваги:

Ретельно видаляє забруднення з волосся та шкіри голови;
- Ефективно усуває лупу і запобігає її повторній появі;
- Залишає шкіру свіжою та зволоженою;
- Збагачений піроктон оламіном, лишайником та шавлією;
- Створений для проблемної шкіри голови з сухою лупою;
- Заспокоює чутливий шкірний покрив.

Піроктон оламін, що входить до складу засобу, є фунгіцидним та антибактеріальним засобом, що ефективно запобігає появі грибків, бактерій та дріжджів. Компонент значно зменшує розмноження бактерій та дріжджів, які зазвичай живуть в шкірі людини та живляться жиром. Піроктон Оламін заспокоює запалену шкіру голови та усуває лупу. Ісландський лишайник відомий своїми антибактеріальними, противірусними та фунгіцидними властивостями, тоді як екстракт шавлії насичує вологою шкіру голови та запобігає її зневодненню. Не менш важливою є здатність екстракту пригнічувати процес утворення лупи.

Інструкція: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе волосся. М'яко масажуйте до утворення піни, після чого промийте великою кількістю води. Повторіть процедуру, якщо в цьому буде необхідність. Наступний крок - Лосьйон очищуючий проти лупи Vitael Purifying Lotion Anti-Dandruff.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Синій
Розмір:
  • 300мл