Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий шампунь для волосся "проти лупи" 4 square, 400 мл, лівеста livesta

185 грн -23% 143 грн
Опис

Зволожуючий шампунь для волосся "Проти лупи" 4 Square, 400 мл
Активна формула шампуню з піритионом цинку успішно бореться з лупою та позбавляє причин її появи. Шампунь чинить загальну оздоровлюючу дію, зміцнює захисний шар шкіри голови та зменшує відчуття свербежу, викликаного лупою. Підходить для всіх типів волосся. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Бренд 4SQUARE
Виробник SORA
Вага 400 мл
Країна виробництва ТУРЕЧЧИНА
Застосування Для зовнішнього використання нанести достатню кількість шампуню на вологе волосся і шкіру голови, спінити, після чого ретельно змити теплою водою. У разі потреби повторити процедуру.
Застереження Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад Вода, лауретсульфат натрію, кокамідопропіл бетаїн, стирен/акрилат сополімер, диметикон, віддушка, піритион цинку, цетиловий спирт, гліколь дистеарат, триетаноламін, натрію хлорид, гуар гідроксипропілтримонію хлорид, полінафталінсульфонат натрію, бензоат натрію, ліналоол, цитронелол, нітрат магнію, метилхлорізотіазолінон, хлорид магнію, CI 42090, метилізотіазолінон.
Стать Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 400мл
Об'єм:
400 мл

Схожі товари