Всі категорії
Додати товар

Шампунь проти випадіння волосся thalia, 300 мл livesta, лівеста, юнайс

249 грн -26% 185 грн
Опис

Шампунь проти випадіння волосся з фітокомплексом та часником THALIA, 300 мл

Трав'яний шампунь, що містить запатентований активний фітокомплекс AHL® із 24 натуральних рослинних екстрактів, глибоко очищає ваше волосся, а також запобігає випадінню, спричиненому природними факторами. Висока концентрація екстракту часнику у складі продукту зміцнює волосяні фолікули, а також усуває проблеми шкіри голови й волосся завдяки своїм антимікробним властивостям. ЧОМУ ВАРТО ОБРАТИ ШАМПУНЬ THALIA? • Активні інгредієнти шампуню – це виключно рослинні екстракти, виготовлені у власній лабораторії. • В результаті науково-дослідницької роботи лабораторії THALIA був створений фітокомплекс AHL® з використанням різних пропорцій 24 рослинних екстрактів. • До складу фітокомплекса AHL® входить спеціальна суміш з екстрактів м’яти перцевої (Mentha piperita), дягелю лікарського Донг Куай (Angelica sinensis), кропиви дводомної (Urtica dioica), зеленого чаю (Camellia sinensis) та олії насіння гарбуза. Ця рослинна суміш є блокатором 5α-дигідротестостерону (5α-DHT) і запобігає випадінню волосся, попереджаючи облисіння. • Наявність екстрактів ромашки лікарської (Matricaria chamomilla), лавсонії неколючої (Lawsonia inermiş), розмарину лікарського (Rosmarinus officinalis), а також зародків пшениці забезпечує максимальний блиск і переливчасту шовковистість вашого волосся. • Комбінована дія пантенолу та ретельно відібраних рослинних екстрактів надовго збереже ваше волосся зволоженим, об'ємним і блискучим. • pH 5,5 допомагає захистити кислотний баланс чутливої шкіри голови. Шампунь підходить для інтенсивного догляду за волоссям. Не містить штучних барвників і шкідливих для здоров’я речовин.

Вага 300 мл

Країна виробництва ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання масажними рухами нанести на вологе волосся. Для досягнення найкращих результатів залишити мінімум на 5 хвилин, масажуючи шкіру голови й волосся для максимального поглинання активних речовин. Змити теплою водою. Рекомендується регулярне використання для зменшення або припинення випадіння волосся.
Застереження У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці за кімнатної температури. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари