Всі категорії
Додати товар

Шампунь проти жовтизни волосся masil 5 salon no yellow shampoo

475 грн
Опис

ОПИС Тонізуючий шампунь для освітленого волосся Masil 5 Salon No Yellow Shampoo, 300мл
Тонуючий шампунь для освітленого волосся перешкоджає появі жовтизни та вимиванню пігменту, зберігаючи та підтримуючи колір фарбованого волосся. Шампунь робить волосся більш гладким і слухняним, усуває ламкість і сплутаність, повертає здоровий блиск.

Засіб дбайливо видаляє забруднення, зміцнює ослаблене коріння волосся та відновлює захисний бар'єр. Насичує клітини вологою та поживними речовинами, надає волоссю прикореневого об'єму. Розгладжує кератинові лусочки, робить структуру волосся міцнішою, повертає волоссю здоровий блиск.

Шампунь має густу гелеву текстуру фіолетового відтінку. Засіб не забарвлює шкіру рук і голови та не залишає темних слідів.

Засіб не містить силікони та сульфати. Має слабо-кислий pH 5.0-6.0

Підходить для жирної шкіри голови.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ Тонізуючий шампунь для освітленого волосся Masil 5 Salon No Yellow Shampoo, 300мл

Алантоїн - допомагає позбутися лупи, заспокоює і відновлює шкіру голови, усуває свербіж та лущення. Він покриває волосся невидимою плівкою, яка захищає його від пересихання, не дозволяє витончуватися і обламуватися.
Екстракт авокадо – глибоко живить та пом'якшує волосся, відновлює пошкоджену структуру, полегшує розчісування. Проникаючи у волосся, авокадо активізує синтез колагену та еластину, завдяки чому воно знову набуває пружності та еластичності.
Екстракт чайного дерева – регулює роботу сальних залоз, попереджає появу жирності та підтримує чистоту волосся. Благотворно діє на волосся, сприяє його зміцненню і звільненню від лупи, запобігає випаданню і ламкості волосся, знімає подразнення шкіри голови, має заспокійливий ефект.
Екстракт гамамелісу - надає антибактеріальну та заспокійливу дію, регулює вироблення шкірного себуму та зменшує жирність шкіри, робить волосся м'яким і слухняним.
Екстракт маткового молочка – посилює стресостійкість, попереджає розшаровування волосся. Зміцнює захисний бар'єр, усуває ламкість і тьмяність, наповнює волосся життєвою силою, зволожує і зміцнює сухе, ламке, зневоднене волосся.
Екстракт м'яти – регулює жирність, освіжає, охолоджує. Звужує пори шкіри та ефективно утримує вологу, надаючи волоссю додатковий об'єм. Повертає блиск потьмянілим, пошкодженим і ослабленим волоссю.
Екстракт оливи - ефективно бореться з сухістю і робить волосся шовковистим. Є сильним антиоксидантом. Він контролює кислотні процеси у клітинах, захищає від вільних радикалів та уповільнює процеси старіння. Крім того, олива збагачує шкіру та волосся вітамінами А, D, E, K, жирами, пектинами, залізом та іншими корисними речовинами.
Екстракт шавлії – заспокоює, оздоровлює та зміцнює локони та шкіру голови. Він пригнічує активність мікробів, нейтралізує патогенні мікроорганізми, оптимізує мікрофлору, усуває лупу та неприємний запах, надає волоссю свіжого кольору та доглянутого вигляду. Стимулює ріст волосся, зміцнює волосяні цибулини, перешкоджає випаданню, глибоко очищує.
Екстракт винограду - природний антиоксидант із потужною омолоджуючою дією. Оздоровлює шкіру голови, живить ослаблене волосся та усуває розтин на кінцях.
Полікватерніум – полімер, що зміцнює захисну оболонку волосся. Знімає електризуваність, спрощує процеси розчісування та укладання, надає обсягу.
Спосіб застосування - 
Нанесіть шампунь на вологе чисте волосся та шкіру голови, м'яко помасажуйте 3-5 хвилин і ретельно змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл

Схожі товари