Всі категорії
Додати товар

Спа-набір для догляду за тілом та волоссям the history of whoo whoo spa 4pcs gift set

1280 грн
Опис

Термін використання засобів в наборі: 07.2026. 
Склад набору: 

1. The History of Whoo Whoospa Essence Shampoo 40 мл - шампунь на основе восточных трав
2. The History of Whoo Whoospa Essence Rinse 40 мл - восстанавливающий кондиционер для волос
3. The History of Whoo Whoospa Oil Shower 50 мл - масло для очищения кожи тела, средство для душа
4. The History of Whoo Whoospa Body Moisturizer 40 мл - лосьон увлажняющий для тела  

1.Whoo Spa Essence Shampoo 40 мл - шампунь, що відновлює із зміцнюючої спа-лінії. Зміцнююча спа-лінія заснована на екстракті оленячих рогів, екстракті акантопанакса, екстракті кореня дягиля, екстракті спаржі, екстракті японської вишня, екстракті чебрецю, екстракті кореня ліріопе, абрикосових кісточках, комплексі дорогоцінних екстрактів (золото, золото.
Старовинні рецепти китайської медицини використані в приготуванні есенції для зміцнення пошкодженого волосся та ослабленої шкіри голови. Інтенсивно відновлює структуру волосся, живить волосся від коріння, відновлює кровообіг, перешкоджає появі лупи та випаданню волосся. Багатофункціональне лікування зміцнює волосяну цибулину. Вітаміни B5 і B6, амінокислоти, екстракти рослин і лікарські корені, завдяки своїм властивостям, що живлять і розігрівають, доповнюють і посилюють його вплив. Підходить для всіх типів волосся. Рекомендується для щоденного використання. Для кращого та швидкого ефекту використовувати у поєднанні з кондиціонером.

2. Whoo Spa Essence Rinse 40 мл – Кондиціонер для волосся, що відновлює WHOO SPA (для всіх типів волосся).
Кондиціонер для волосся, що відновлює для щоденного використання –інтенсивно живить, зволожує, відновлює текстуру волосся, відновлює шовковистість і природний блиск волосся, перешкоджає появі лупи. Кондиціонер-спа для щоденного догляду містить екстракти східних лікарських трав: екстракт женьшеню, дягіль, екстракт порошку перлів, золота, оленячих рогів тощо. Рекомендується для щоденного догляду. Відновлює структуру волосся, надає блиску та шовковистості, перешкоджає появі лупи. Для посилення ефекту рекомендується застосовувати з шампунем цієї серії.
Використання після шампуню. Нанести на 5-10 хв, потім змити теплою водою.

3. Whoospa Essential Moisturizer 40 мл - лосьйон зволожуючий для тіла. Позбавляє від неприємного відчуття сухості та стягнутої шкіри, забезпечуючи високий ступінь зволоження, живить шкіру, відновлює гідроліпідний баланс, відновлює шовковистість шкіри, даруючи природну красу та здоров'я, не залишаючи відчуття жирності та липкості на шкірі. Наносити на чисту вологу шкіру. 2-3 краплі лосьйону видавити на долоні та розподілити на сухі та грубі ділянки тіла.

4. Whoospa Oil Shower 50 мл - це очисний засіб для тіла, виготовлений за унікальною формулою із застосуванням рослинних олій та СПА – інгредієнтів. Цей засіб не тільки добре очищає, а й захищає шкіру від зовнішнього впливу та раннього в'янення, зволожує, відновлює ліпідний баланс шкіри, відлущує ороговілий шар.
Спосіб застосування: нанести необхідну кількість на губку і масажуючи, розподілити по всьому тілу, потім змити теплою водою.
Пам'ятайте! Продукт не дає багато піни через вміст рослинних олій. Протестовано та затверджено як норму.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Бордовий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?