Всі категорії
Додати товар

Eva hair clinic keratin shampoo anti - dandruff шампунь з кератином проти лупи e-keratin

450 грн
Опис

Шампунь потрійної дії:

- очищення шкіри голови

- формування захисної плівки на волосині

- відновлення пошкодженого волосся

Зцілює та відновлює пошкоджене волосся.

Захищені, блискучі та гладкі локони.

Для всіх типів волосся та для волосся, що пройшло кератинове випрямлення/відновлення.

Кератин - це головний структурний компонент вашого волосся.

Лупа це результат діяльності грибка "Malassezia", він викликає появу так званих "білих пластівців", свербіж шкіри голови, випадання волосся.

Hair clinic E-Keratin шампунь проти лупи з кератином поєднав у собі протигрибкові (проти лупи) компоненти (очищений цинк) та силу кератину для зволоження, блиску та гладкості волосся. А також відновить, зволожить та захистить шкіру голови від наслідків діяльності грибка (лупи). Позбавить від сухості та сверблячки шкіри голови.

В результаті волосся стане гладким, зволоженим і блискучим як шовк. Шкіра голови відновиться, припиниться випадання волосся.

Формула Потрійної дії:

1. Очищення шкіри голови від лупи та знищення причин її виникнення

2. Формування захисної плівки на волоссі: створює захисне покриття, що захищає волосся від агресивного впливу навколишнього середовища

3. Відновлення пошкодженого волосся: впливає на пошкоджене волосся і працює над його відновленням, роблячи його сильнішим і міцнішим.

Рекомендації щодо використання:
Компоненти, що входять до складу засобу миття голови, створюють м'яку піну. Вона добре очищає від забруднень та зайвого жиру, легко змивається. Кератин наповнює волоски енергією, роблячи їх пружними, локони після використання косметики догляду сяють і випромінюють здоров'я.

Перед вживанням струсити пляшку. Невелику кількість шампуню E-Keratine нанести на вологе волосся, спінити і злегка помасажувати, потім ретельно змити теплою водою. За потреби помити голову ще раз.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
marsaalam
Hurghada
Супер-продавець
Київ
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари