Всі категорії
Додати товар

Відлущуючий шампунь для зміцнення волосся dr. ceuracle scalp dx scaling shampoo, 55 мл

285 грн
Опис

Відлущуючий шампунь для зміцнення волосся Dr. Ceuracle
Шампунь допомагає вирішити такі поширені проблеми зі шкірою голови, як чутлива шкіра, свербіж та прискорене випадіння волосся.

Завдяки комбінації високоефективних інгредієнтів він відновлює цикл росту волосся, оздоровлює шкіру голови, робить волосся більш об’ємним та блискучим.

Містить запатентований компонент Follicusan™ DP, який оживляє волосяні фолікули та бореться з передчасним випадінням. До його складу входять біологічно активні сигнальні білки, які в поєднанні з вітамінами та амінокислотами стимулюють ріст волосся, збільшуючи кількість волосяних фолікулів в анагені (стадія росту) та зменшуючи кількість фолікулів в телогені (стадія спокою). Крім того, покращується щільність та збільшується товщина волосся.

Зволожуюча формула шампуню має низький рівень pH та містить комплекс з 25 рослинних екстрактів для захисту і відновлення пошкодженого волосся.

Легкий охолоджуючий ефект під час використання допомагає заспокоїти подразнену шкіру.

Саліцилова кислота в поєднанні з пірітіоном цинку мають антимікробну дію, суттєво зменшують дискомфорт та свербіж, позбавляють сухості.

Активні інгредієнти:
- комплекс фоллікусан (Follicusan™ DP) попереджає функціональні порушення шкіри голови та волосяних фолікулів, стимулює ріст, зміцнює корені, відновлює густоту волосся;

- пірітіон цинку завдяки своїм протимікробним властивостям оздоровлює мікрофлору шкіри голови, зменшує бактеріальну колонізацію, регулює виробництво шкірного сала;

- саліцилова кислота має кератолітичну дію, допомагає відлущити відмерлі клітини з поверхні шкіри, проникає в пори та розчиняє надлишковий шкірний себум, який накопичується в волосяних фолікулах;

- біотин зміцнює структуру волосся, зменшує ламкість, надає блиск;

- рослинні екстракти (женьшеню, м’яти, ромашки, лаванди і т.д.) заспокоюють, нормалізують баланс шкіри голови.

Невелику кількість шампуню розподіліть між долонями і нанесіть на шкіру голови. Ретельно змийте теплою водою

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Другой

Схожі товари