Всі категорії
Додати товар

Безсульфатний шампунь ogx 385ml.(сша)

395 грн
Опис

Шампуні та кондиціонери OGX завдяки своїй легкій і безсульфатній формулі є чудовим засобом для догляду за сухим і жорстким волоссям, кучерявим волоссям, і фарбованим волоссям. Ці продукти делікатно очищають волосся, не позбавляючи його природних олій, і роблять його м'яким, блискучим і здоровим.

▪︎ Шампунь - 395грн.
▪︎ Набір( шампунь та кондиціонер) - 810грн.

У наявності :
✅️-Шампунь *Teatree Mint* - містить зволожуючу суміш олії австралійського чайного дерева та заспокійливого екстракту м'яти перцевої, допоможе зволожити та зміцнити ваше волосся та заспокоїти шкіру голови.
✅️- НАБІР * Argan Oil of Marocco* - Для відновлення та зволоження сухого волосся з марокканською та аргановою олією.
❌️- НАБІР * Biotin & Collagen* - Допомагають потовщувати та текстурувати волосся будь-якого типу. Багата на поживні речовини формула, наповнена біотином і колагеном провітаміну B7, допомагає надати кожному пасму волосся красивого вигляду, залишаючи ваше волосся густішим і об’ємнішим.
✅️ - НАБІР * Coconut Milk * - Зміцнює, зволожує та надає волоссю природної сили та еластичності, має неймовірний блиск і тонкий аромат тропіків.
• Ця суміш з кокосовим молоком, кокосовою олією та ультразбитими протеїнами яєчного білка допоможе додати силу, еластичність, зволоження та баланс для здорового волосся

Побалуйте своє волосся так, як задумала природа.

Оригінал США 🇺🇸

🤗Для оформлення замовлення, будь ласка, напишіть нам у повідомленнях.💌

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Другой
Особливості:
Набір

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?