Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий шампунь безсульфатний для сухого та пошкодженого волосся hydrating dr....

194 грн -3% 189 грн
Опис

Зволожуючий шампунь для волосся Завдяки безсульфатній формулі він м'яко очищає волосся і шкіру голови, одночасно підтримує і зберігає рівень вологи в ньому.

Активні компоненти:

Комплекс гіалуронової кислоти допомагає розслабити та зволожити шкіру голови.

Екстракт рамбутану: підтримує захист волосся від негативного впливу навколишнього середовища та зміцнює життєздатність волосся.

Активна та поживна суміш олій та олій для захисту кольору: колір та структура волосся захищені від впливу шкідливих сонячних променів. Завдяки поживним маслам і маслам волосся завжди виглядає доглянутим і блискучим.

Формула шампуню не містить сульфатів та парабенів, що робить його ідеальним вибором для щоденного використання. Він делікатно очищає волосся, не пошкоджуючи його структуру і колір. Шампунь має ніжний, приємний аромат і піниться добре, що забезпечує комфортне використання.

Після використання шампуню волосся стає більш зволоженим, м'яким і шовковистим на дотик. Вони також отримують додатковий об'єм, блиск та еластичність. Шампунь рекомендується для сухого і пошкодженого волосся, оскільки він допомагає відновити його здоровий вигляд і покращити їх стан.

Застосування: нанесіть шампунь на мокре волосся, масажуйте до утворення піни та змийте теплою водою. Повторіть процедуру за потреби. Для кращих результатів використовуйте у поєднанні зі зволожуючим кондиціонером або маскою для волосся із серії Hydrating Dr. C.Tuna від Farmasi.
225 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 25мл
  • 200мл
Особливості:
Категорія: