Всі категорії

Bogenia набір для волосся 4в1 з розмарином та м'ятою rosemary peppermint богенія

960 грн
Опис

✔️Для слабкого, ламкого та пошкодженого волосся, має освіжаючу та охолоджуючу дію
✨️Набір складається з 4х позицій:
🌿 Шампунь 350 мл
🌿 Кондиціонер 350 мл
🌿 Маска 300 мл
🌿 Сироватка 60 мл

🌱Шампунь для волосся Rosemary Peppermint Bogenia - ніжний шампунь, збагачений натуральними інгридієнтами розмарину і м'яти, м'яко очищує волосся, оздоровлює шкіру голови, водночас робить волосся сильнішим і блискучішим. Ніжна і густа піна шампуню створює приємні відчуття під час миття, робить волосся свіжим і об'ємним.

🌱Кондиціонер для волосся Rosemary Peppermint Bogenia у своєму складі містить рослинні екстракти розмарину і м'яти, які допомагають відновлювати пошкоджене волосся. Кондиціонер зволожує сухе волосся, роблячи його більш слухняним, сильним, здоровим, і надає м'який сяючий блиск.

🌱Маска для волосся Rosemary Peppermint Bogenia збагачена натуральними екстрактами розмарину і м'яти, вона розгладжує і відновлює пошкоджене волосся, роблячи його сильнішим, м'якшим і блискучішим. Після регулярного застосування маски ваше волосся буде отримувати здоров'я і життєву силу.

🌱Сироватка для волосся Rosemary Peppermint Bogenia створена на основі натуральних олій розмарину і м'яти, забезпечує глибоке живлення вашого волосся, роблячи його м'яким, гладким і блискучим. Формула, яка швидко поглинається, забезпечує легкий результат без обтяження, що робить сироватку приємною і комфортною у використанні.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 300мл
Класифікація:
Мас маркет Натуральна Професійна
Тип волосся:
Всі типи волосся Вуса і борода Пошкоджене волосся Сухе волосся Тонке волосся
Особливості:
Професійний
Призначення:
Для відновлення волосся Для живлення волосся Для кінчиків волосся Для пом'якшення волосся Для розгладження волосся
Категорія:

Схожі товари