Всі категорії
Додати товар

Шампунь зволожуючий brelil hydra soft 1000 ml

790 грн
Опис

Brelil Moisturising And Detangling Shampoo – це зволожувальний і розплутувальний шампунь для зневодненого волосся та волосся, з яким важко впоратись. Делікатна формула без силіконів ідеально очищає волосся, роблячи його легким, надзвичайно м’яким і шовковистим на дотик, відновлюючи природний рівень зволоження та живлення.

Спосіб застосування:

Нанесіть на вологе волосся, делікатно емульгуючи з водою, починаючи від шкіри голови та поширюючи по довжині волосся. Промасажувати протягом кількох хвилин, потім ретельно змити водою.

Активні інгредієнти

Комплекс HydraSea

Морський комплекс, отриманий з активних інгредієнтів, що містяться в океанічних водоростях. Багатий необхідними мінералами, вітамінами та антиоксидантами, він зміцнює структуру волосся та покращує його стійкість. Його здатність глибоко зволожувати допомагає запобігти сухості та надає природного блиску завдяки своїм регенеруючим властивостям

Екстракт бавовни

Багатий поживними речовинами, він дарує волоссю відчуття ніжності. Завдяки своїм зволожуючим і пом'якшувальним властивостям він допомагає зробити волосся м'якшим і шовковистим на дотик. Його делікатність робить його ідеальним для тих, хто шукає легке та ефективне рішення для покращення блиску та слухняності волосся, огортаючи його живильною ласкою, яка робить волосся блискучим і здоровим.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
Класифікація:
Тип волосся:
Всі типи волосся Пошкоджене волосся Сухе волосся
Особливості:
Флакон з дозатором Професійний
Призначення:
Для блиску волосся Для живлення волосся Для зволоження волосся Для очищення волосся
Категорія:
Продавець
beutyprestige
beutyprestige
Супер-продавець
Харків
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари