Всі категорії
Додати товар

Kerastase specifique bain vital dermo calm shampoo антистрес-шампунь.

200 грн
Опис

Kerastase Specifique Bain Vital Dermo Calm Shampoo.
Шампунь-ванна для чутливої шкіри голови.

Є цей продукт на розпив.
50 мл - 200 гривен.
100 мл — 385 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Антистрес-шампунь Specifique Bain Vital Dermo Calm є професійним засобом подвійної дії. Він забезпечує чудове миття та відновлення сили ослаблених локонів у комбінації з делікатним доглядом за надчутливою та схильною до частих подразнень шкірою голови. Завдяки комплексу гіпоалергенних інгредієнтів відбувається миттєве освіження, розслаблення й заспокоєння подразненої шкіри, а неприємні проблеми, як-от печіння або запалення, зовсім зникають. А пасма волосся миттєво оживляються, наповнюються життєвою енергією й дивовижною м'якістю.

Надактивна лікувальна дія представленого шампуню від Kerastase забезпечує революційну формулу з догляду, створена під час використання ексклюзивних інгредієнтів. Унікальний компонент Mentha P, отриманий з екстракту м'ятного листя, моментально знімає стрес і запальні процеси, чудово заспокоюючи й освіжаючи не тільки шкіру, але й локони на всій їх довжині. Органічна олія калофілуму нормалізує гідроліпідний баланс, а також чудово зміцнює волосяні цибулини. А гліцерин, крім наповнення клітин вологою, дає змогу оздоровити та посилити пасма, зробивши їх максимально м'якими, блискучими та приголомшливо красивими.

Спосіб застосування: Нанести невелику кількість шампунь-ванни на вологе волосся. Легкими масажними рухами втерти в шкіру голови. Змити. Після використання шампуню рекомендується використовувати маску для волосся.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари