Всі категорії
Додати товар

Набір, шампунь і кондиціонер для волосся thalia hot colors passion fruit

260 грн -4% 250 грн
Опис

Шампунь і кондиціонер для волосся Thalia Hot Colors Passion Fruit . Продукти абсолютно нові. Призначення: харчування, пом'якшення, зволоження. Виробник: Туреччина. Шампунь: 300ml Кондиціонер: 200ml Термін придатності: до грудня 2021 року. Ціна за набір. Продукти не містять SLS, SLES і парабенів. Шампунь відмінно очищає волосся і шкіру голови від забруднень, зволожує, надає локонам м'якість і шовковистість. Натуральный состав обеспечивает бережное взаимодействие с верхним слоем эпидермиса, не вызывает раздражения и аллергической реакции. Тщательно продуманная формула на основе прополиса восстанавливает естественную структуру волос. Растительные компоненты питают и укрепляют фолликул, препятствуя выпадению.

Несмываемый кондиционер подходит для всех типов волос, способствует их мягкости, шелковистости и облегчает дальнейшую процедуру укладки.
Такий ефект від використання Hot Colors Passion Fruit Conditioner забезпечується високою концентрацією натуральних компонентів у складі. завдяки високій активності прополісу, вміст рослинних екстрактів інтенсивного поживного дії ефективно відновлюють та зміцнюють волосяні фолікули. Більше косметичних засобів можна подивитися в моїх оголошеннях.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
irina...
irinadubinskaya7
Супер-продавець
Івано-Франківськ
76% виконаних замовлень
Була

Схожі товари