Всі категорії
Додати товар

Зміцнюючий кондиціонер mise en scene scalp care rinse, 680 мл.

595 грн
Опис

код 619

Кондиціонер, що зміцнює, створений на базі комплексу органічних екстрактів, інтенсивно піклується як про довжину волосся, так і про чутливу шкіру голови. Заспокоює подразнену, суху, "примхливу" шкіру голови, зміцнює волосяні фолікули. Так само прискорює ріст нового волосся, зволожує, полегшує розчісування, надає блиску та шовковистості.

Екстракт імбиру, є джерелом вітамінів і мінералів, активно живить коріння і стимулює кровообіг, посилюючи зростання здорового і міцного волосся, покращує його структуру, усуває лупу і свербіж, знімає подразнення шкіри голови і робить волосся сильним і блискучим.

Екстракт бамбука підтримує оптимальний рівень зволоженості і перешкоджає сухості шкіри голови, заспокоює подразнення, зміцнює волосся та стимулює його зростання.

Екстракт кореня Латаття Білої виводить скупчені у волоссі і шкірі голови токсини і бруд, надає сильну протизапальну, пом'якшувальну та заспокійливу дію, заспокоює подразнення, надає лікувальну дію, усуваючи дерматити та екземи, інтенсивно зволожує волосся та відновлює.

Не містить парабени, продукти тваринного походження, мінеральну олію та штучні барвники.

Підходить для всіх типів волосся, рекомендований для чутливої шкіри голови.

Спосіб застосування: невелику кількість кондиціонера нанесіть на вологе, підсушене рушником волосся. Залишіть на 1-2 хвилини, змийте теплою водою. Для отримання більш вираженого результату використовуйте в парі з шампунем цієї ж серії.

Об'єм 680 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 750мл