Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Шампунь "шовковий шлях" gz 200 мл від gz

228 грн з 14 Травень - додавайте до обраного

285 грн
Опис

Натуральний шампунь з амінокислотами шовку дарує волоссю м'якість, розкішний блиск і повноцінно доглядає за ними. У складі продукту безліч надзвичайно корисних речовин. Це натуральний гідролат троянди, масла, екстракти рослин, альгінат і спеціальні комплекси. Разом вони роблять благотворний вплив на стан локонів, покращують їх структуру і зовнішній вигляд.

Органічний безсульфатний шампунь підійде волосся будь-якого типу. Він не містить шкідливих синтетичних компонентів, тому не викликає роздратування, дискомфортних відчуттів і алергічних реакцій. Навіть дуже сухі, бляклі і пошкоджене волосся при регулярному використанні кошти миттєво змінюються. Вони стають здоровими і сяючими, зменшується кількість посічених ділянок, що допомагає відростити бажану довжину.

Застосування Натуральний шампунь «Шовковий шлях» наносити в невеликій кількості на корені і розподіліть по всій довжині локонів. Рекомендуем делать легкий массаж, чтобы ценные вещества проникли в структуру волосков, затем смывайте. При желании можно мыть дважды.

Умови зберігання

У холодильнику протягом 4 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл

Схожі товари