Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий шампунь для волосся la'dor moisture balancing shampoo

175 грн
Опис

Засоби для догляду за волоссям і шкірою голови від La'dor - це професійні лінії, що поєднують традиції східної медицини з передовими розробками корейських учених. Перш за все, засоби Lador призначені для пошкодженого волосся. Інноваційна формула засобів відтворює первісну цілісність волосся, сприяє відновленню гідроліпідної оболонки волосяних стрижнів, яка служить природним захистом здорового волосся.

Глибоке очищення волосся і шкіри голови забезпечує професійний безсиліконовий шампунь. Призначений для сухого та пошкодженого волосся.

Шампунь чудово справляється з розв'язанням різних проблем шкіри голови та волосся: зволожує і заспокоює, знімає свербіж і подразнення шкіри, запобігає появі лупи, відновлює і зміцнює волосся. Крім того, шампунь запобігає вимиванню кольору фарбованого волосся, усуває пористість і посічені кінчики.

У складі шампуню інноваційний запатентований комплекс GREENOL, який чинить потужну антиоксидантну дію, захищає шкіру і волосся від руйнування вільними радикалами, а також мінімізує агресивний вплив зовнішніх факторів.

Органічні екстракти лаванди, бергамоту, фрезії, ромашки, розмарину і мильнянки зволожують і заспокоюють, чинять протизапальну дію, освіжають і надають волоссю чудовий об'єм.

Спосіб застосування: Нанести шампунь на вологе волосся, спінити і помасажувати, потім змити теплою водою.

Об'єм: 100 мл

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл

Схожі товари