Всі категорії
Додати товар

Bioderma node p normalisant шампунь 400 мл

560 грн
Опис

🌿Bioderma Nodé P Нормалізуючий шампунь проти лупи 400 мл розроблений для всіх типів волосся, схильних до виникнення лупи (суха або жирна лупа).

🌱Шампунь Nodé P Normalisant проти лупи біологічно усуває лупу та запобігає її повторній появі. Це допомагає підтримувати баланс шкіри голови, обмежуючи, завдяки біологічній дії клімбазолу, присутність Malassezia, одного з мікроорганізмів, що викликають лупу. Ця антимікробна активність підсилюється піроктоноламіном і доповнюється кератолітичною дією саліцилової кислоти. Він заспокоює свербіж і очищає шкіру голови. Принцип відсутності мийних властивостей: як і всі шампуні в асортименті Nodé, Nodé P Normalisant розроблено на основі м’яких миючих основ, які не розтираються, щоб зберегти біологічний баланс волосся та шкіри голови та, таким чином, забезпечити оптимальну толерантність.

✅М'яко очищає, біологічно усуває лупу і запобігає її повторній появі. Заспокоює свербіння, очищає шкіру голови, надає волоссю блиск і еластичність.

✨Без лауретсульфата натрію, без парабенів, протестовано під дерматологічних і офтальмологічним контролем.

🌀Застосування:

🌟🌟🌟Як початкове лікування (3 тижні): 3 миття голови на тиждень. Як підтримуюча процедура: від 1 до 2 шампунів на тиждень

КРОК 1 Створіть піну, ніжно масажуючи шкіру голови

2-Й КРОК промити

КРОК 3 Поновити шампунь

КРОК 4 Залиште діяти на 1 хвилину.

КРОК 5 Ретельно промити.

Шампунь новий. Оригінал! Термін дії 06/26

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
400 мл
Продавець
svitlana55
SvitCare
Супер-продавець
Луцьк
97% виконаних замовлень
Була

Схожі товари