Всі категорії
Додати товар

Сша 🇺🇸 люкс gilchrist & soames набір 5 одиниць: шампунь, гель, лосьйон

295 грн
Опис

✅ Gilchrist & Soames – елітна американська фірма, що виробляє і постачає якісну косметику по догляду для готелів класу люкс в США. ✅ Набір з 5 одиниць: ✅ 1 гель для душу з екстрактом морських водоростей і мінералами: Бадьорить організм з допомогою лікувальних морських поживних речовин, вітамінів і екстрактів, прекрасно піниться і ніжно очищає шкіру. 33 мл ✅ Два в одному Шампунь і кондиціонер з провітаміном B5, натуральними вівсяними пластівцями, алое, лемонграс та морськими водоростями. Дві штуки по 33 мл ✅ Зволожуючий лосьйон для тіла з рослинними екстрактами і вітамінами, включаючи вітамін Е. Дві штуки по 33 мл ✅ Виробництво США 🇺🇸. ✅ На ебей вартість такого набору в районі 25 доларів (650 гривень) без урахування вартості доставки зі Штатів. ✅ В Україні фірма не представлена. ✅ Є різна косметика цього бренду, запитуйте, не все встигаю виставляти на сайт. 👉Смотрите другие мои объявления и подписывайтесь на страничку, я ❗️ежедневно ❗️ ее обновляю новой качественной европейской и американской косметикой, редкой и коллекционной парфюмерией, оригинальными брендовыми аксессуарами по очень приятным и демократичным ценам.
👉 Только и исключительно оригинал, купленный мною в ЕС, в дьюти-фри, либо у надёжных и годами проверенных поставщиков из Англии и Германии.
👉 Всегда с удовольствием отвечу на все вопросы, проконсультирую и помогу подобрать нужный товар на подарок или для себя :-)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари