Всі категорії
Додати товар

Шикарный люкс milbon plarmia energement shampoo — шампунь для сили й об'єму волосся.

215 грн
Опис

🛑🔥Наша страница 👇👇👇

https://shafa.ua/member/natali777

Шикарный шампунь!!! Рекомендую!!
Лично его использую в тандеме с кремом пролонгатором . Результат супер 👍👍👍
Эффект склонной процедуры у Вас дома !

Також можна під замовлення 500 мл (фото 3,4 5) ціна 2390

Обсяг розпилювання :
30 мл -215
50 мл. - 290гр.
100 мл .-580гр .
Рекомендую к нему маску премиум сегмента 👇👇👇

https://shafa.ua/uk/cosmetics/dlya-volos/maski/119726986-maska-dlya-intensivnogo-vosstanovleniya-i-zashity-tonkih

Новинка професійного інноваційного догляду за волоссям втілює сучасний підхід до засобів для волосся: ботанічні екстракти, висока ефективність, технології без силіконів.

Лінія Plarmia Energement розроблена для професіоналів, тому дає видимий ефект відразу після першого застосування. Чудово підходить для тонкого волосся, ущільнює його, впорядковує волосок до волоска, волосся має добрий складений вигляд, навіть волосся висушене природним способом.

Шампунь і маска проявляють форму стрижки, роблять кінці пружними та пружинистими, надають об'єм біля коренів. На відміну від багатьох японських шампунів, які надмірно розм'якшують волосся, після цього догляду волосся має щільніший та об'ємніший вигляд, не електризується, не прилипають до голови.

До складу шампуню лінії Plarmia Energement входять екстракти шоломника байкальського, чорної сої, ехінацеї, каменіломки, овечий кератин, витяжка туберози — потужний засіб проти випадіння волосся!!

Рослинний комплекс спрямований на зміцнення волосяних цибулин і стимуляцію росту волосся, зберігає зволоження внутрішніх тканин волосся, надає профілактику вікових змін, ламкості та сухості. Екстракт чорної сої багатий антоціаном, який сприятливо впливає на шкіру голови.

Не містить полімерів, мінеральних олив і силіконів. Шампунь прозорий, з дуже приємним складним і дорогим ароматом, у якому відчуваються ноти фруктів, дерева та води

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 50мл
  • 30мл
  • 100мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?