Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Слабокислотний шампунь проти лупи lador anti dandruff shampoo

530 грн
Опис

Слабокислотний шампунь проти лупи Lador Anti Dandruff Shampoo ефективно оздоровлює чутливу шкіру голови, знімає свербіж і зміцнює волосяні цибулини. Шампунь має легку охолоджувальну дію, освіжає, подовжує чистоту волосся, не обтяжує і не жирнить волосся. Засіб відмінно усуває лупу і також буде корисним як профілактичний догляд. Комплекс трав і лікувальних компонентів надає знезаражувальну та антисептичну дію. Бореться з грибковими інфекціями шкіри, лупою та екземою.

Особливості шампуню проти лупи Lador:

натуральні рослинні компоненти м'яко впливають на шкіру голови, прекрасно очищаючи її від забруднень, лупи, шкірного сала і відмерлих клітин;

особливі трави, які використовуються в китайській медицині, володіють високою лікувальною властивістю, зміцнюють волосяні цибулини, захищають шкіру голови і волосся від негативного впливу навколишнього середовища;

відмінно промиває волосся і делікатно відлущує, має прекрасну кондиціонуючу властивість і подовжує чистоту волосся;

нормалізує жирність шкіри голови, ефективно лікує лупу і запобігає її повторній появі;

має легкий запашний трав'яний аромат;

Показник кислотності рН 4,5~5,5. Шампунь не викликає зайвої жирності або надмірної сухості. Нейтралізує агресивну дію проточної води і пом'якшує волосся.

4 ступені догляду в боротьбі проти лупи:

Китайські медичні трави заспокоюють і надають лікувальну дію на шкіру голови;

Нормалізує водно-жировий баланс шкіри голови, запобігає швидкому забрудненню волосся і появі сухості;

Регулює надмірне виділення шкірного сала і захищає від лупи;

Повертають волоссю здоровий блиск, силу та шовковистість.

Найкращі та найефективніші компоненти для усунення лупи:

Клімбазол - інгредієнт нового покоління для найефективнішої боротьби з усіма видами лупи. Дія цього компонента допомагає в короткі терміни придушити розмноження грибка, усунувши причини пошкодження епідермісу. Клімбазол прибирає лупу, свербіж, печіння, лущення шкіри, зумовлене патогенним фактором. Підходить як профілактика лупи та епідермальних нашарувань. Помітний лікувальний ефект: стимулює ріст волосся, пригнічує ріст грибка.

Ментол - покращує кровообіг і живлення цибулин волосся, тим самим стимулюючи ріст волосся, а також знижує активність сальних залоз.

Екстракти коренів медичних трав - знімають свербіж, запалення, лікують подразнення, заспокоюють і оздоровлюють шкіру голови.

Додаткові діючі компоненти:

Пантенол - ефективний під час лікування різних дерматологічних захворювань. Його дія спрямована на регенерацію шкірних покривів, зняття запалень, відновлення і глибоке живлення волосся.

Алантоїн - за своїми антиоксидантними властивостями не поступається вітаміну С, знижує вплив вільних радикалів на клітинну мембрану.

Екстракт зеленого чаю - містить величезну кількість антиоксидантів, крім цього має антисептичні та антибактеріальні властивості. Ефективно очищає, тонізує, знімає свербіж і подразнення. Надає волоссю приємного запаху і довше зберігає його чистим.

Гідролізований колаген - еластин роблять волосся м'яким і слухняним, зволожують волосся, облягають розчісування і надають блиск волоссю.

Гідролізований кератин пшениці - надають зволожувальну і зміцнювальну дію, надають волоссю блиск, підвищують еластичність і щільність, запобігають процесам в'янення.

Спосіб застосування: Спіньте необхідну кількість шампуню і нанесіть на вологе волосся і шкіру голови. Рівномірно розподіліть засіб і масажуйте голову протягом 3-х хвилин. Промийте волосся теплою водою і промокніть рушником.

530мл

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл