Всі категорії
Додати товар

Шампунь з пробіотиками для ідеального об'єму волосся masil 5 probiotics perfect volume...

15 грн -14% 13 грн
Опис

Символом жіночності за всіх часів була, є і буде пишна зачіска, яка потребує щоденних зусиль та витрат часу. Крім того, укладання за допомогою нагрівальних приладів здатне суттєво підірвати здоров'я волосся. Корейська ТМ MASIL прийшла на допомогу любителькам об'ємних зачісок, випустивши на ринок шампунь Masil 5 Probiotics Perfect Volume, що надає ефектного об'єму волоссю, зміцнюючи та піднімаючи локони біля коріння.

М'який шампунь з пробіотиками відновлює здоров'я шкіри голови, знімає роздратування, заліковує дрібні ранки, відновлює кінчики, що січуться, надає блиск тьмяному волоссю і зволожує суху шкіру голови.

Шампунь зміцнює захисний шар та підвищує бар'єрні функції клітин, сприяючи утриманню вологи. Усуває сухість та лущення, оздоровлює мікробіом шкіри, посилює приплив поживних речовин до коріння волосся. Відновлює пошкоджену структуру волосся, повертає природний об'єм, розгладжує кератинові лусочки.

Пробіотики не просто прибирають бруд, а залишають по собі корисні бактерії.

Ферменти лактобактерій зміцнюють волосся, підтримують захисний шар, роблять його стійкішими до зовнішніх подразників, надають гладкості та міцності.

Особливості продукту:

делікатне очищення;
слабо-кислотне pH 5.0-6.0;
відновлення шкірного покриву;
з легкістю створення прикореневого повітряного об'єму;
усунення сухості та лущення;
утримання вологи.
Ефект пишноти досягається завдяки активним компонентам:

ферментів лактобактерій, які оздоровлюють волосяний покрив і шкіру голови, що зміцнюють ліпідний бар'єр, що попереджає розвиток запальних процесів, знижуючи чутливість та полегшуючи стан шкіри, схильної до появи псоріазу, дерматиту та лупи;
екстрактам софори японської, що регулюють вироблення себуму, живлять і зміцнює волосяні цибулини. Шампунь для жирного волосся, зміцнюючи волосся біля коренів, робить його легким і об'ємним;
екстрактам центели азіатської, що підвищує пружність і еластичність, що відновлює захисний бар'єр і знижує вплив УФ-фактору;
екстрактам гамамелісу, що регулюють роботу сальних залоз, що виводять назовні забруднення та залишки стайлінгових засобів;
екстрактам м'яти, що володіє приємним ефектом, що охолоджує, заспокійливим і знімаючим подразнення. Шампунь для жінок має антисептичну дію та стимулює кровообіг;
екстрактам евкаліпта, що пом'якшує і надає волоссю об'єм, а структурі - гладкість і шовковистість; що усуває лупу і випадання, а також нейтралізує наелектризованість.
Засіб відновлює ламке, пошкоджене волосся, що січеться. М'яка формула шампуню усуває зайву пухнастість і наелектризованість волосся, а також надає їм повітряного об'єму і ніжного аромату.

Регулярне використання шампуню є профілактикою випадання волосся та появи лупи.

Шампунь приємно освіжає шкіру, утворює рясну піну і легко змивається водою. Засіб не містить силікони та сульфати. Має слабо-кислий pH 5.0-6.0.

Особливо рекомендований для тонкого, схильного до ламкості та випадання волосся.

Спосіб застосування:

Шампунь для об'єму нанести на вологе волосся, рівномірно розподіляючи; масажувати 2-3 хв подушечками пальців для активації компонентів; змити теплою водою, промиваючи по всій довжині.

Об'єм: 8 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари