Всі категорії
Додати товар

Masil 5 probiotics perfect volume shampoo шампунь для об'єму волосся з пробіотиками

20 грн
Опис

Шампунь для об'єму волосся з пробіотиками Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo ефективно живить волосся, надає йому силу і прикореневий об'єм. Засіб з пробіотиками - корисні "бактерії краси", якісно доглядає за волоссям і шкірою голови. Глибоко відновлює пошкоджені локони, перешкоджає ламкості та випадінню, покращує структуру волосся. Заспокоює і зволожує шкіру голови, видаляє всі види забруднень, зміцнює коріння і дарує відчуття свіжості.

Шампунь активно очищає, відлущує ороговілий шар і усуває пил, шкірний себум і залишки засобів для укладки. Оздоровлює шкіру голови, покращує мікроциркуляцію і підсилює приплив крові до коріння волосся, активуючи його ріст і пробуджуючи сплячі волосяні цибулини. Живить клітини вологою, перешкоджає виникненню стягнутості, сухості та лущення, знімає неприємні відчуття.

Оптимальний баланс засобу pH5-6 дає змогу зберегти достатній рівень зволоження навіть після очищення і нейтралізує агресивну дію проточної води.

Основні інгредієнти:

Лактобактерії забезпечують живлення нормальній флорі, що заселяє шкіру голови, і забезпечують витіснення патогенних мікроорганізмів, які нерідко є причиною появи лупи, випадіння і ламкості волосся. Чинять антимікробну, заспокійливу та антивікову дію. Допомагають побудувати колаген у дермі - ключовий білок у шкірі, що впливає на її текстуру і тонус. Допомагають краще зволожувати шкіру, зменшити ушкодження від ультрафіолетового випромінювання та уповільнити старіння.

Екстракт ластовня - цілюща рослина традиційної китайської медицини, помітно покращує стан подразненої шкіри, знімаючи почервоніння і печіння. Активізує регенерацію і загоювальні функції шкіри, заспокоює і знімає подразнення, сприяє синтезу волокон колагену і еластину в клітинах епідермісу.

Гуар хлорид виробляють з гуарової камеді - натурального полімеру, одержуваного під час перемелювання насіння рослини гуар. Володіє екстраординарним кондиціонуванням (особливо для сухого волосся). Надає волоссю м'якість, блиск і шовковистість. Знижує ефект накопичення кондиціонуючого агента. Полегшує розчісування як сухого, так і мокрого волосся, а також покращує розплутування мокрого волосся. Знижує подразнення шкіри голови.

Екстракт софори запобігає випадінню волосся і сприяє його росту, знижує температуру шкіри голови, зволожує.

Екстракт хауттюйнії має протизапальну дію, стимулює лімфатичний потік, допомагає уникнути появи набряків, загоює мікротравми. Заспокоює подразнену і чутливу шкіру, лікує запалення та інші дерматологічні захворювання.

Екстракт солодки запобігає випадінню волосся, бореться з лупою, робить локони гладкими, м'якими та шовковистим.

Екстракт шоломниці байкальської чинить захисну дію проти УФ-випромінювання, зменшує утворення гістаміну, що спричиняє запальні судинні реакції в шкірі, посилює регенеративні властивості шкіри, має антикуперозну дію, покращує тургор шкіри.

Шампунь не містить силіконів.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість шампуню на мокре волосся і шкіру голови, помасажуйте і змийте теплою водою. За необхідності - повторіть.

8мл

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Бірюзовий
Об'єм:
8 мл

Схожі товари