Всі категорії
Додати товар

Безсульфатний фітошампунь-маска для укріплення та росту волосся.

220 грн
Опис

Натуральний шампунь-маска, на основі екстрактів лікувальних рослин, прискорює ріст волосся в 2-3 рази. -відновлює ріст нових волосин,які перестали рости. -повністю відновлює природну густину волосся та запобігає облисінню. -повністю усуває свербіж та лупу. -укріплює,мінералізує,живити та омолоджує шкіру голови, кожну цибулину та волосину.

Без сульфатів, силіконів,парабенів. Спеціальна формула шампуню з рослинним біоконцентратом та екстрактом мумійо розроблена для догляду за слабким, схильним до випадіння волоссям. Багатокомпонентний натуральний склад шампуню активізує процес відродження сильних та здорових волосин.
Шампунь ніжно і ефективно очищує волосся, не викликаючи подразнення шкіри голови, повертає волоссю міцність, пружність, здоровий блиск, наповнює цілющою силою природних компонентів.

СКЛАД
Біоактивний концентрат екстрактів лікувальних рослин (алое,ромашки,хмелю,кропиви,хвоща,лопуха,кору дуба,живиці кедровоі), екстракт мильних горіхів, індійських трав та коренів (хни, амли, бакопи, гібіскуса, нарду, німа, пажитніка, шикакая, экліпти); екстракт мумійо, депантенол, магній, кальцій, біотин, нікотинова кислота, мінеральна вода джерела"Юзя", мідний комплекс хлорофілів, сіль мертвого моря, натур. ПАР кокосової олії, ефірні олії чайного дерева,кедра та берези.

ЗАСТОСУВАННЯ.
Невелику кількість шампуню нанести на вологі корені волосся, залишити на 30-40 хвилин до повного вбирання, після чого змити водою. При необхідності ополоснути бальзамом або нанести маску на довжину,відступивши 10 см від коренів.
Для бездоганного догляду, гладкості, блиску та лікування ламкості і посічених кінців краще використовувати лікувальну маску "Реконструктор" цієї серії. Має відповідний темний колір та рослинний запах,що свідчить про натуральність та високий вміст корисних дубильних речовин,сапонінів,фітонцидів та інших лікувальних компонентів екстрактів,які входять до складу шампуню.
Курс лікування -- 3-4 місяці, після чого бажано зробити перерив на 2 місяці і знову повторити курс. В переривах лікування для кращого ефекту рекомендується перейти на використання "Укріплюючого шампуню" тої ж серії.

Об'єм 250мл.
Термін зберігання 24 місяці, за температури не вище 25°.
Ручна робота від косметолога, досвід 15 років.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл

Схожі товари